Cum arătau Irina Loghin și Benone când formau un cuplu și umpleau stadioane

simeon stalpnicul png

Lumea i-a iubit şi atunci, îi iubeşte şi acum. Irina Loghin și Benone Sinulescu au alcătuit în anii tinereții un cuplu de succes. În acea perioadă, cei doi făceau furori cu melodiile lor și umpleau stadioanele în toate orașele țării. Le stătea atât de bine împreună, încât mulți îi credeau căsătoriți.

În anii ’70, Irina Loghin (79 ani) și Benone Sinulescu (80 de ani) au format un cuplu de aur pe scenă, iar românii se înghesuiau la spectacole şi să-i asculte, şi să le ceară autografe. Au lansat nenumărate șlagăre împreună, însă ”Cine bate seara la fereastra mea”, a rămas nemuritor şi se cântă şi azi la nunţi.


    irina Loghin şi Benone Sinulescu
irina Loghin şi Benone Sinulescu

Cu toate că în tinereţe, interpreta de muzică populară s-a declarat îndrăgostită de colegul ei, toți crezând că ei formează un cuplu și în viața reală, între Benone şi Irina nu a fost nici o relație amoroasă. Dimpotrivă, Nea Beni este cel care i l-a prezentat Irinei pe sportivul Ion Cernea, care i-a devenit ulterior soț, și cu care are doi copii frumoși, Irinuca (40 ani) și Ciprian (41 ani). Iată cum arătau cei doi interpreți în perioada din Epoca de Aur, când erau atât de adorați!

cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
cub ioana ilie nastase png
mihai voropchievici jpg
FotoJet jpg
cub mircea baniciu png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
Catalin Botezatu png
bunic Flickr.com Candice Pdx
image
image
image
image
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg