Cum au ajutat-o fraţii Elenei Gheorghe în campania pentru copii cu cancer

Ultima actualizare:

    Elena a realizat colecţia "Antidot" alături de fraţii ei, Ana şi CostinFoto: Arhiva personală
Elena a realizat colecţia "Antidot" alături de fraţii ei, Ana şi CostinFoto: Arhiva personală

Elena Gheorghe a decis să se împlice într-un proiect dedicat copiilor bolnavi de cancer, o dată cu lansarea noului său single, Antidot. Cântăreaţa este ajutată în acest proiect de fraţii ei, Costin şi Ana, care apar în toate imaginile de promovare. Elena a povestit care a fost motivul pentru care a ajuns să facă această colecţie, dar şi cum au decurs şedinţele foto realizate alături de fraţii ei.

Elena Gheorghe şi fraţii săi au realizat o colecţie de tricouri cu mesaje despre toate valențele de antidot ale iubirii, prieteniei și încrederii în cei de lângă noi, un proiect social cu o poveste emoționantă și o finalitate frumoasă. 

“Povestea acestui proiect este una foarte intimă și personală și are legătură cu luptă unui om foarte drag mie, care a înțeles în cel mai dur mod cu putință că acolo unde de multe ori medicină pierde, familia, dragostea, susținerea celor din jur pot fi antidot pentru durere și au o forță incredibilă. Am știut încă de când am primit piesă că lansarea se va încheia cu acest proiect social, pe care l-am inițiat cu inimă la prietenul meu și la cei care au nevoie de toate gândurile noastre bune, de forță și de solidaritate”, spune artistă. 

Elena, Ana şi Costin apar în toate pozele de promovare a campaniei
Elena, Ana şi Costin apar în toate pozele de promovare a campaniei

Tricourile sunt vândute pe www.elenagheorghe.ro, toți cei care au participat la realizarea proiectului (graficianul, art-direct-orul, fotograful, stilistii) s-au implicat benevol în proiect și toate încasările vor fi direcționate către Little People, una din cele mai active asociații din România care oferă programe și asistentă psihologică pentru copiii cu boli oncologice. Campania de imagine a întregii colecții “Antidot” a fost creață de Elena împreună cu Ana și Costin, frații artistei, care apăr în toate imaginile de prezentare. “Toti trei suntem părinți, toți știm că iubirea e mereu antidot și am vrut tare mult să fac toată această campanie de imagine împreună cu ei. Le-am spus povestea, i-am convins și acum două duminici i-am adus la studio, unde…toate planurile mele au fost date peste cap! Aveam pregătit cadru cu cadru, tot scenariul de ședința foto, am spus să fim megaprofi, eram plină de importantă și mare regizor…Eh, a fost suficient să vadă Costin o pernă din recuzită, să mi-o zboare peste ureche, Ana să preia păsa și uite așa, toate planurile mele simandicoase s-au dus pe apa sâmbetei. Fulgii (la propriu!) s-au ales de scenariu și de prestanța mea de om creative… Ne-am trezit că ne distrăm că atunci când aveam cinci ani. A fost începutul haosului, ne-am întins cu shootingul până târziu în noapte, dar zic că a ieșit una din cele mai țări ședințe foto din carieră mea“, povestește artista. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
image
actualitate.net
image
actualitate.net