Cum au învăţat Flavia şi Margherita de la Clejani să facă sarmale
Flavia de la "Neatza" şi Margherita de la Clejani au dat testul suprem. Aflate la mare, acolo unde au pus umărul la treabă pentru nunta unui dansator din baletul lui Edi Stancu, cele două tinere s-au trezit în bucătărie față în față cu durul Sorin Bontea.
Pretențios și atent la toate detaliile pentru ca meniul pe care îl pregătește pentru nunta lui Genil Hasim să fie fără cusur, cunoscutul chef face militărie în bucătărie cu vedetele aduse de Nea Mărin. Așa se face că Flavia și Margherita primesc sarcina să prepare nu mai puțin de 800 de sărmăluțe. Numai că fetele nu au mai gătit în viața lor acest fel de mâncare, așa că orele se scurg greu printre focurile aragazului și aburii de mâncare.
"Mie îmi era frică de el”, recunoaște Flavia la „Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți!”. În fața celor două cazane cu carne tocată și a sutelor de frunze de viță, și Margherita rămâne înmărmurită. "Mi-a explicat de vreo 20 de ori cum se împachetează o sărmăluță și n-am putut să înțeleg", spune aceasta supărată că chef Bontea a țipat la ea.
"E o mizerie asta! Toate sarmalele trebuie să fie la fel”, a răbufnit chef Sorin când a veuzut ce au făcut fetele. În fața unei astfel de situații, Margherita va încerca să trișeze și să se prezinte cu o tavă de sărmăluțe pregătite deja de ajutoarele lui Sorin Bontea. Cum se va termina totul, telespectatorii Antena 1 vor vedea în această seară la Antena 1. Telespectatorii Antena 1 vor afla şi ce obiceiuri sunt la o nuntă de tătari, ce etape nu trebuie sărite conform tradiției acestora, dar și cum se vor distra nuntașii la o petrecere organizată pe plajă.