Cum fentează Ion Ţiriac traficul când iese cu prietenele în oraş

Range Rover-ul negru blochează strada până când Audi-ul lui Ţiriac intră pe bandă
Range Rover-ul negru blochează strada până când Audi-ul lui Ţiriac intră pe bandă

Mai ceva ca un şef de stat! Aşa este protejat magnatul Ion Ţiriac, care are aproape 80 de ani şi 1,2 miliarde $ în cont. Chiar dacă şi acum îşi conduce de cele mai multe ori singur maşina, întotdeauna este flancat de un Range Rover negru plin de bodyguarzi care-i fac „pârtie” prin traficul nebunesc din Bucureşti.

Fie că-şi inspectează afacerile, fie că iese în oraş cu o tânără cu picioare lungi, Ion Ţiriac nu e scăpat nici o clipă din ochi de armata de bodyguarzi care-l înconjoară. Zilele trecute, acesta a fost surprins de fotoreporterii Click!

la un prânz alături de fosta gimnastă Irina Deleanu (43 de ani). După ce au prânzit timp de două ore la un restaurant mediteranean, miliardarul a condus-o acasă cu bolidul lui exclusivist, în valoare de 150.000 €. Scena s-a derulat de parcă se turna vreun film de acţiune, căci pe lângă Ţiri a roit o armată de oameni: şofer, bodyguarzi şi maşini cu stroboscoape.

În spatele magnatului s-a format o coloană impresionantă
În spatele magnatului s-a format o coloană impresionantă

Nu a vrut să o impresioneze pe bruneţică, însă acesta este arsenalul pe care-l desfăşoară mereu. Şi la mare, astă vară, când se bronza în Mamaia, acelaşi bodyguard cu mustăcioara neagră ca pana corbului făcea ture pe lângă stăpânul său, chiar şi în apă. Iată că de data aceasta a condus-o pe Irina acasă, în cea mai mare siguranţă.

Ajunşi la locuinţa ei din Primăverii, Ţiriac i-a deschis portiera, în timp ce oamenii lui stăteau de pază.

După ce s-a asigurat că frumoasa campioană a intrat în scara blocului, şoferul a demarat de pe trotuar, după ce bodyguarzii au blocat cu Range Rover-ul banda de mers, apelând la semnale luminoase roşii şi albastre.

În spatele bolidului negru s-a format o coadă impresionantă şi totul doar pentru ca Audi-ul în care era Ţiriac să intre fără probleme pe carosabil. Drumul până la destinaţie s-a desfăşurat în cele mai bune condiţii, bodyguarzii urmând îndeaproape maşina magnatului, chiar dacă au încălcat grav legea.


    În spatele magnatului s-a format o coloană impresionantăFoto: Mihai Ionescu
În spatele magnatului s-a format o coloană impresionantăFoto: Mihai Ionescu

”Şoferii nu au voie să monteze pe maşini semnale luminoase. Potrivit OUG 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, deţinerea, montarea sau folosirea mijloacelor speciale de avertizare sonoră sau luminoasă pe vehiculele care nu au acest drept sunt sancţionate contravenţional cu 9-20 de puncte de amendă, adică între 1.305 lei şi 2.900 lei”, ne-au precizat reprezentanţii Poliţiei.

Conform legii, au dreptul să circule cu semnale luminoase roşii şi albastre doar maşinile anumitor instituţii, în misiuni: Salvarea, Pompierii, Poliţia, Jandarmeria, Armata, procurorii, inspectorii ANAF, SPP, SRI, Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
pantofi jpg
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
Vehicul militar cu drapelul ucrainean arborat într un oraș rusesc. Foto: Twitter
Aeroportul din Herson FOTO Profimedia
image
image
image
image
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg