Cum îşi împart Vica şi Piţi copilul de 10 ani

simeon stalpnicul png
Anul trecut, Vica Blochina şi Edan au fost prezenţi la "Aici eu sunt vedeta!", la Antena 1foto: Antena 1

A fost dragoste între ei, apoi furtună, certuri din cauza pensiei alimentare şi vizite la tribunal. Iată că timpul a fost un sfetnic bun pentru foştii iubiţi Victor Piţurcă şi Vica Blochina, care au fumat pipa păcii de dragul copilului pe care îl au împreună. Edan se bucură acum de prezenţa ambilor părinţi, însă pe rând.

Pe Vica Blochina (42 de ani) o vezi luni şi marţi la Antena 1, în reality show-ul „Asia Express”, însă pentru că emisiunea a fost înregistrată, fosta balerină şi-a putut relua ieşirile mondene şi activităţile cotidiene. Noi am întâlnit-o vineri seara, la clubul Nuba din Bucureşti, la lansarea unor accesorii exclusiviste pentru telefoane mobile. Mare amatoare de lux, lituanianca nu putea lipsi de la eveniment, unde a venit însoţită de tânărul Dima Trofim, fostul ei coleg de suferinţă din 2015, de la „Ferma vedetelor” (PRO TV). Blondina arăta senzaţional, avea o stare bună de spirit şi am aflat că toate acestea se datorează faptului că are linişte pe toate planurile. Mai ales pe plan personal, căci relaţia ei cu Victor Piţurcă (61 de ani), fostul selecţioner al naţionalei de fotbal, este acum una armonioasă şi civilizată.

simeon stalpnicul png
Vica a ieşit alături de Dima Trofim la un eveniment

“Edan este acum la tatăl lui, aici în Bucureşti. Când e la mine, când la el, se duce unde vrea el”, a declarat Vica pentru Click! Iată că micuţul în vârstă de 10 ani se bucură în egală măsură de ambii părinţi, asta după ce o lungă perioadă, din 2011 şi până în 2014, Victor Piţurcă şi Vica Blochina au fost pe baricade diferite, recunoaşterea paternităţii şi pensia alimentară fiind două motive importante de dispută în instanţă. În urmă cu patru, ei au pus capăt războiului, iar de atunci se ocupă împreună de creşterea şi de educaţia copilului. Mai mult, în repetate rânduri, Vica a recunoscut că fostul antrenor se implică şi financiar, nu doar emoţional. În 2016, blondina şi fiul ei s-au relaxat într-o vacanţă în Thailanda, iar jumătate din costul de 15.000 de euro a fost achitat de Piţi. “Jumătate din vacanţa în Thailanda a fost plătită de tatăl copilului meu, Victor Piţurcă. Totul e foarte scump acolo. A meritat totul”, a dezvăluit Vica Blochina la ''Teo Show''.

simeon stalpnicul png
Vica Blochina a fost iubita fostului selecționer Victor Pițurcă timp de 16 ani, de pe vremea când era balerinăcolaj: Click!

Cei doi se judecă din 2011

- În decembrie 2011, Vica îl dă în judecată pe Piţurcă pentru stabilirea paternităţii.- Septembrie 2012 - octombrie 2012 - Piţurcă refuză să facă testul ADN.- 23 noiembrie 2012 - antrenorul a fost obligat să-şi recunoască fiul, să plătească 100.000 de euro retroactiv şi 8.900 de euro lunar pensie alimentară. Piţi a făcut apel.- 30 noiembrie 2012 - Piţi a solicitat suspendarea executării sentinţei până la soluţionarea apelului.- Martie 2013, Tribunalul Ilfov respinge cererea.- Aprilie 2013, selecţionerul cere să facă testul ADN. Lucru valabil şi pentru Edan.- 6 iunie 2013, Piţurcă se prezintă la IML pentru a i se lua probele ADN. Şi lui Edan i se recoltează probe.- Iulie 2013, rezultatul testului confirmă că Piţurcă este tatăl biologic al lui Edan.- August 2013 - instanţa decide micşorarea pensiei alimentare la 2.900 euro lunar şi 50.000 de euro retroactiv.- Decembrie 2013 - selecţionerul solicită în instanţă custodia copilului.- Ianuarie 2014 - avocatul antrenorului depune o cerere prin care doreşte suspendarea plăţii pensiei alimentare până la decizia definitivă în procesul de custodie.

Radu Mirică s-a sinucis
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
juriul Te cunosc de undeva! jpg
rafael nadal si sotia sa
mihai bendeac stela popescu si arsinel
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
Pustiosu, Munții Orăștiei  Foto Daniel Guță (3) JPG
Referendum in zonele ocupate din Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
vasile muraru alexandru arsinel png
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png