Cum l-a cunoscut Andreea Berecleanu pe Gerard Butler

Ultima actualizare:

    Andreea Berecleanu a stat la aceeași masă cu Gerard Butler
Andreea Berecleanu a stat la aceeași masă cu Gerard Butler

Andreea Berecleanu a povestit cum l-a cunoscut pe Gerard Butler. Vedeta a povestit despre momentul în care ea și celebrul actor de la Hollywood s-au întâlnit. Prezentatoarea de la Antena 1 își amintește cu drag de acele clipe.

Cum s-au întâlnit Gerard Butler și Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu și Gerard Butler s-au întâlnit la Cannes, el a stat la aceeași masă cu mai mulți jurnaliști, printre care și cunoscuta știristă de la Antena 1.

„Pe Gerard Butler l-am cunoscut acum câțiva ani la Cannes. S-a întâmplat să stea la masa noastră, a celor câțiva jurnaliști români prezenți la un eveniment caritabil. Cum sunt atentă la detalii și le observ dintr-o privire, în timp ce mi-a întins mâna ca să facem cunoștință, i-am privit degetele, apoi ochii, apoi i-am auzit replica. Pentru că Gerard Butler, dincolo de expresivitate, de câteva riduri mai profunde, de o privire cu greutate, are umor. Are spirit, are inteligență, și evident, are talent. Poate că nu mai are prospețimea unui bărbat de 30 de ani, nici de 40, dar are alte atuuri care-l fac extrem de fermecător. Mi-a apărut în față ochilor această imagine de pe contul lui și am zâmbit. Mi-am adus aminte de o poveste și am vrut să o împărtășesc cu voi”, a scris Andreea Berecleanu pe Instagram.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net