Cum l-a schimbat pe Augustin Viziru rolul de tătic: „Dau cu mopul prin casă, fac curățenie”

Ultima actualizare:

    Augustin Viziru a devenit tătic pentru prima oarăFoto: Instagram
Augustin Viziru a devenit tătic pentru prima oarăFoto: Instagram

Dacă în serialele și filmele în care juca îl portretiza adesea pe „băiatul rău”, iar până să o cunoască pe mama copilului lui părea că acel personaj se extinde și în viața lui de zi cu zi, Augustin Viziru pare complet schimbat de când a devenit tătic!

Actorul mărturisește că se ocupă acum și de treburi casnice și că își ajută cum poate partenera, pentru a se asigura că aceasta nu este copleșită de sarcini, în special în această perioadă.

Augustin a devenit tătic în luna iunie, după ce iubita lui, pe care momentan o ține cât mai departe de lumina reflectoarelor, a adus pe lume o fetiță adorabilă. 

Augustin Viziru a povestit despre experiența de proaspăt tătic, mărturisind că își apreciază foarte mult partnera, pentru că se dedică în totalitate copilului și nu numai. El mai ajută, pe ici pe colo, așa cum poate, însă mereu se oferă. 

Augustin Viziru, topit după fetița lui
Augustin Viziru, topit după fetița lui

Augustin Viziru, ajutor de nădejde pentru partenera lui

„E greu și pentru ea. Nu e ușor. Îmi crește inima când o văd. Văd câtă dăruire are. La un moment dat i-am zis: «Cheam-o pe mama ta să te ajute». Și a zis nu, nu.

E foarte atentă și își dorește foarte mult să fie alături de copil. Noroc. Nu știu de ce am parte de norocul ăsta în viață. De fapt știu de ce, că-s băiat bun. Eu îmi doresc să-i ofer absolut tot ce îmi stă mie în putință ca ea să se concentreze strict pe creșterea copilului. În rest să nu trebuiască să facă nimic. Am început să dau cu mopul prin casă. Să fac curățenie”, a spus actorul, în cadrul unei emisiuni TV. 

„Întotdeauna mi-am dorit fetiță. L-am avut pe tata întotdeauna în oglindă, model în viață, și îmi spunea el așa (…), avea o colegă cu o fetiță mică. (..)  Eu am avut parte de foarte multă dragoste din partea familiei, mai ales din partea tatălui meu, chiar dacă nu o arăta, dar o simțeam”, a mai mărturisit Augustin.

Mama actorului s-a mutat cu el, cu iubita lui și cu fiica lor. „Pe cât pot eu, la minunata mea vârstă de 71 de ani, o să încerc să-i ajut”, a spus aceasta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net