Cum o alintă Delia pe mama ei


    Delia şi mame ei Gina, care este artistă de muzică popularăFoto: arhivă personală
Delia şi mame ei Gina, care este artistă de muzică popularăFoto: arhivă personală

Delia Matache şi mama ei Gina au o relaţie foarte strânsă, cele două fiind foarte bune prietene. Deşi pare mai dură, artista are şi ea momente de sensibilitate faţă de cea care i-a dat viaţă. Recent, Delia i-a mărturisit lui Mihai Bendeac, colegul ei din juriul "iUmor" că îşi alintă mama şi o face destul de des.

Reacțiile unui concurent de doar 18 ani i-au emoționat pe jurații ”iUmor”, care și-au amintit la rândul lor cum își alintă mamele în momentele de afecțiune.

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au fost amuzați și emoționați, în același timp, să vadă cum tânărul s-a grăbit să o sune pe ”mami” după o prestație foarte îndrăzneață de rap.


    Delia este colegă cu Mihai Bendeac şi ChelooFoto: Antena 1
Delia este colegă cu Mihai Bendeac şi ChelooFoto: Antena 1

”E frumos ca un bărbat să îi spună mamai sale «mami». E un semn de iubire”, a contracarat imediat Cheloo râsetele celor din sală.

Mai mult, Mihai Bendeac a mărturisit că și el are un cuvând de alint pentru mama sa: ”Eu îi spun muca”, a spus juratul ”iUmor”. ”Eu îi spun «mumi» sau «muma»”, a anunțat imediat și Delia, care s-a lăsat prinsă în joc.

Emisiunea a revenit cu noi ediţii din 25 februarie, la Antena 1. Anul acesta, aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).  

george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
cub andreea antonescu png
rebeca pascu jpg
virgil iantu jpg
florin piersic jr sufera de depresie jpg
cub brigitte pastramă png
01 victor dorobantu si tim burton foto arhiva personala jpg
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Bianca Brad podium jpg
Smiley si Horia Moculescu
cub puya tudor chirilă png
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg