Cum s-a descurcat Mihaela R─âdulescu la prima edi╚Ťie a emisiunii ┬źFerma┬╗

30 ianuarie 2019
image
Mihaela R─âdulescu s-a potrivit perfect pentru formatul emisiunii de la Ferm─â

Mihaela R─âdulescu s-a adaptat perfect ├«n postura de prezentatoare a emisiunii ┬źFerma┬╗ ╚Öi a renun╚Ťat la hainele elegante pentru a se mula exact pe formatul emisiunii. Atfel c─â, de╚Öi nu a purtat ╚Ťinute degal─â, Mihaela R─âdulescu a dat clas─â tuturor ╚Öi a ar─âtat impecabil.

Cu siguran╚Ť─â, faptul c─â ea merge des ├«n expedi╚Ťii montane al─âturi de iubitul ei, Felix, a ajutat-o foarte mult s─â se potriveasc─â at├ót de bine frigului ├«n care au fost nevoi╚Ťi s─â filmeze acest sezon al ┬źFermei┬╗. Mihaela R─âdulescu s-a descurcat de minune ├«n rolul de moderator, chiar la un moment dat c├ónd Remus Boroiu ╚Öi Emil Rengle ╚Öi-au dat tricourile jos, Mihaela s-a apropiat de ei ╚Öi a dansat al─âturi de ei.

image
Mihaela R─âdulescu s-a potrivit perfect pentru formatul emisiunii de la Ferm─â

Cum a decurs prima edi╚Ťie din Ferma

Chiar ├«nainte de a intra ├«n ÔÇ×Ferm─âÔÇŁ, Mihaela R─âdulescu ╚Öi Cristian Bozgan i-au rasf─â╚Ťat pe concuren╚Ťi cu o cin─â pe care nu o vor uita prea cur├ónd. Chiar dac─â a fost o ocazie bun─â pentru fiecare concurent s─â interac╚Ťioneze cu ceilal╚Ťi ╚Öi s─â se cunoasc─â mai bine, nu au ezitat s─â stabileasc─â jocurile, alian╚Ťele ╚Öi strategiile! ├Än stilul s─âu clasic, C─ât─âlin Moro╚Öanu a pus ochii pe un oponent: Remus Boroiu, c─âruia i-a ╚Öi spus c─â nu crede c─â va avea un drum prea lung ├«n concurs.

Deși echipa formată din Cătălin Moroșanu și Jorge i-a învins în prima probă pe cei din echipa lui Remus Boroiu și Emil Rengle, aceștia au reușit să-i învingă la rândul lor, pe cei din a treia echipă.

Mihaela R─âdulescu are propria echip─â de stili╚Öti la ┬źFerm─â┬╗

Mihaela R─âdulescu este noua prezentatoare tv a emisiunii Ferma, ├«n locul Monic─âi B├órl─âdeanu. Atunci c├ónd a aflat c─â va fi noua moderatoare a emisiunii, Mihaela R─âdulescu a pus la punct multe detalii ce ╚Ťin de esteticul ei, astfel c─â, ╚Öi-a realizat o echip─â special─â de stili╚Öti care vor merge cu ea la film─âri.

ÔÇ×Revin ╚Öi... nu oricum, ci ├«ntr-un loc total nea╚Öteptat - ├«n v├órful muntelui. F─âr─â rochii cu paiete, f─âr─â tocuri, f─âr─â efecte de scen─â. E un nou ├«nceput, un nou format, o ... nou─â abordareÔÇŁ, declara ea. 

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
fuego iubita2 png
andreea balan (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png