Cum s-a răzbunat Tonciu pe Sânzi. Nu a iertat-o nici acum după scandalul de la nunta sa

Ultima actualizare:

    Prietenia dintre Andreea și Sânzi e de domeniul trecutuluifoto: bucatarescu.ro
Prietenia dintre Andreea și Sânzi e de domeniul trecutuluifoto: bucatarescu.ro

Petrecere mare joi seară la un restaurant de lux din Capitală. Andreea Tonciu i-a tăiat turta fiicei sale, Rebecca. Așa că bruneta a avut invitați aleși pe sprânceană la importantul eveniment din familia sa. Însă, chiar și așa, pe listă nu s-a aflat Sânziana Buruiană, bomba sexy care i-a fost ani de zile prietenă.

Au fost prietene, se afișau pe la evenimente mondene împreună și apropiații credeau că prietenia lor o să dureze o viață. Însă, se pare că nu a fost așa pentru că Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană nu își mai vorbesc de ceva timp, mai ales după ce Sânzi le-a spus tuturor că s-a simțit extrem de rău după nunta Andreei Tonciu, din cauză că atât ea cât și fiica sa au vomitat. Se pare că, după discuțiile care au apărut, Andreea s-a gândit că cel mai bine este să nu o mai invite pe aceasta și la petrecerea de joi seară.


    Bruneta a avut o rochie ce a reușit să îi scoată talia în evidență
Bruneta a avut o rochie ce a reușit să îi scoată talia în evidență

Contactată de Click!, Sânzi ne-a mărturit că a rupt orice legătură cu Andreea și că nici nu a știut de precerea organizată de fosta sa prietenă de breaslă. “Ce petrecere a fost? Nu am fost sunată. De ce să mă invite? Nu mai am nici o legătură cu ea de mult timp. Am fost prietene, este la timpul trecut. Drumurile noastre s-au despărțit, fiecare cu familia lui și cu drumul ei în viață”, ne-a spus aceasta. Totodată, fosta asistentă TV ne-a mai mărturisit că și-ar dori să se stabilească în străinătate, deoarece crede că acolo o să aibă un viitor mult mai bun: “De când merg mai mult prin Budapesta concepțiile despre viață au început să mi se scchimbe, acolo lumea are o viață extrem de liniștită, sunt foarte familiști, nu se interesează de aparențe, cu ce ești îmbrăcat, nu are nimeni treabă cu tine. Sunt foarte diferiți față de oamenii de la noi, nu există invidie, pile, răutate, iar dacă pot să te ajute îți dau locul să stai cu copilul”.

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg