Cum s-a reinventat Letiția Pescariu după divorțul de soțul milionar. Arată superb la 40 de ani!

În urmă cu aproape doi ani, Letiția și Dinu Pescariu divorțau după o căsnicie de 12 ani. Au împreuna doi băieți adolescenți, însă comportamentul lui Dinu, după problemele cu legea, nu au mai fost tolerate de către vedetă. 

image

Următoarea înfățișare în procesul dintre Letiția Pescariu și Dinu Pescariu va avea loc pe data de 22 martie 2022, la Judecătoria Sectorului 1.

Atunci, cei doi își vor împărți bunurile, deși situația este destul de delicată pentru că Dinu are sechestru pe avere. 

Până când totul se va clarifica, Letiția se concentrează pe pasiunile și activitățile ei. Pasionată de dans, după divorț, superba șatenă cu ochi verzi a început sa frecventeze școlile de dans cu instructor.

De asemenea, Letiția și-a descoperit pasiunea pentru arhitectură și design interior. În postările ei de pe Instagram, fosta soție a lui Dinu împărtășește cu fanii această pasiune care îi aduce mare plăcere. 

Letiția este mult mai atentă la stilul ei de viață bazat pe alimentația sănătoasă și mișcare, își petrece timpul citind sau călătorind și, mai ales, având grijă de cei trei băieți ai săi: Vlad, Alex și Ianis. Este foarte atașată de ei și implicată în educația lor.

Deși este o prezență superbă, o femeie independentă, Letiția a preferat să nu-și refacă viața, deși, cu siguranță, nu duce lipsă de pretendenți. 

Cum s-au cunoscut Letiția și Dinu Pescariu

Letiţia şi Dinu Pescariu formau unul dintre cele mai elegante cupluri din Bucureşti. S-au cunoscut în 2007 după niște eșecuri în dragoste: Dinu divorțase de Ileana Badiu, în 2004, si nu-și găsea liniștea interioară, iar Letiția de Răzvan Enache, bărbatul cu care avea un băiețel în vârstă de 3 ani atunci, pe nume Vlăduț.   

Pe-atunci, Dinu era un tenismen cu faimă, dar și cu fler în afaceri, iar Letiția prezenta emisiunea "Nuntă în 48 de ore" la Prima Tv și era cunoscută drept o femeie superbă și cuminte, atuuri de care Dinu a fost cucerit iremediabil.

Dinu și Letiția Pescariu, divorț discret de dragul copiilor

S-au căsătorit în 2008 și aveau să trăiască într-o casă opulentă în Snagov, acolo unde li s-au născut și cei doi băieți: Alex, de 13 ani și Ianis, de 10 ani.

Cei doi au divorțat după un mariaj de 12 ani, au făcut-o extrem de discret, de dragul copiilor pe care îi au împreună. Motivul divorțului a fost transformarea radicala a lui Dinu după problemele cu procurorii.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net