Dinu Pescariu, divorț în mare secret. Problemele reale care l-au îndepărtat de Letiția, mama copiilor săi

Ultima actualizare:

După 12 ani de căsnicie, un alt cuplu monden a divorțat. Dinu Pescariu și Letiția au depus actele de divorț în 2020, în timpul pandemiei, însă nu au făcut nici până în ziua de astăzi partajul pentru că există un sechestru pe avere.

image

Cei doi au împreună doi băieți, însă nu au mai putut continua mariajul, pentru că Dinu s-a schimbat foarte mult după problemele cu DNA. Click! are toate detaliile!

Letiţia şi Dinu Pescariu formau unul dintre cele mai elegante cupluri din Bucureşti. S-au cunoscut în 2007 după niște eșecuri în dragoste: Dinu divorțase de Ileana Badiu, în 2004, si nu-și găsea liniștea interioară, iar Letiția de Răzvan Enache, bărbatul cu care avea un băiețel în vârstă de 3 ani atunci, pe nume Vlăduț.   

Pe-atunci, Dinu era un tenismen cu faimă, dar și cu fler în afaceri, și, totodată, un crai de Dorobanți, cu mare lipici la vedete. 

Letiția prezenta emisiunea "Nuntă în 48 de ore" la Prima Tv și era cunoscută drept o femeie superbă și cuminte, atuuri de care Dinu a fost cucerit iremediabil.

Dinu și Letiția Pescariu, divorț discret de dragul copiilor

S-au căsătorit în 2008 și aveau să trăiască într-o casă opulentă în Snagov, acolo unde li s-au născut și cei doi băieți: Alex, de 13 ani și Ianis, de 10 ani.

Iată însă că povestea lor de dragoste a luat sfârșit în urmă cu un an și jumătate. Cei doi au divorțat după un mariaj de 12 ani, au făcut-o extrem de discret. Știu de divorț doar câțiva prieteni de-ai lor. 

Motivul divorțului a fost transformarea radicala a lui Dinu după problemele cu procurorii.

Click! a aflat toate detaliile, în exclusivitate.

"Dinu și Letiția au divorțat în 2020, în pandemie. Știu puțini oameni, nu au vrut să vorbească despre hopul ăsta din viața lor pentru a-și proteja copiii. Chiar dacă băieții sunt foarte mari și înțeleg ce înseamnă un divorț, părinții lor au acționat atât de subtil și de inteligent, încât ei nu au fost deloc afectați totul a fost natural, discret și cu respect. Nu cu jigniri sau reproșuri cum vedem de obicei.

Letiția, în primul rând, este o femeie foarte deșteaptă, nu doar frumoasă, și totul i se datorează. Motivul divorțului... nu s-au mai înțeles! Dinu, după problemele cu procesul penal, cu dosarul Microsoft, s-a transformat, a fost alt om. A fost foarte afectat, și-a schimbat comportamentul. Nu în bine", a declarat pentru Click! o persoană din anturajul afaceristului.

Cei doi nu pot face partajul din cauza sechestrului pe avere

Divorțul s-a pronunțat, dar cei doi nu și-au împărțit averea. Partajul este încă în stand by și asta din cauza problemelor cu legea, care încă nu s-au terminat pentru omul de afaceri. Astfel, unele bunuri nici nu pot fi împărțite, având în vedere că sunt puse sub sechestru.

Zilele trecute, Dinu a fost surprins alături de Alexandra Dinu. Nu este prima dată când fostul tenismen o scoate la masă, dar se pare că acum situația dintre ei este mai relaxată, și asta pentru că Dinu este divorțat.

Dinu Pescariu a ocupat locul 75 ATP

Dinu Mihail Pescariu este un fost jucător profesionist de tenis și om de afaceri român. Acesta a ocupat locul 75 ATP. Pescariu este un om de afaceri controversat. În 2015, a scăpat de urmărirea penală pentru dare de mită şi cumpărare de influenţă, în dosarul Microsoft 1, după ce a colaborat cu anchetatorii.

Mai mulți oameni de afaceri și politicieni au fost anchetați și condamnați atunci pentru fapte de corupţie în legătură cu modul în care au fost atribuite licenţe Microsoft, timp de zece ani, dar și pentru luare de mită. Fostul președinte Traian Băsescu a susținut, la vremea respectivă, că prin mâinile lui Pescariu au trecut sute de milioane de euro și dolari.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net