Cum se duce Elena Băsescu la muncă! Este angajată la Camera de Comerţ

simeon stalpnicul png
Elena Băsescu are tot timpul grijă la vestimentaţiefoto: arhiva personală

Dup─â weekend-ul petrecut la mare, Elena B─âsescu (37 de ani) a revenit ├«n Bucure┼čti, la activit─â┼úile ei obi┼čnuite ┼či ├«┼či etaleaz─â bronzul proasp─ât ob┼úinut pe plaj─â la Camera de Comer┼ú ┼či Industrie, acolo unde este angajat─â din luna ianuarie 2016, pe un salariu net de 3.000 de lei. Preocupat─â mereu s─â arate bine, bruneta ne-a dat c├óteva indicii asupra ┼úinutei ┼či a look-ului pe care le adopt─â atunci c├ónd merge la job.

Mam─â a doi copii, care au r─âmas ├«n grija ei dup─â divor┼úul de Bogdan Ionescu (38 de ani), Elena B─âsescu nu ├«┼či neglijeaz─â serviciul. De┼či nu este cea mai matinal─â persoan─â, bruneta are grij─â s─â se achite cu brio de toate sarcinile. Mezina familiei fostului pre┼čedinte munce┼čte ├«n cadrul departamentului de Rela┼úii Interna┼úionale, ├«┼či ├«ncepe programul la ora 9.00 ┼či p─âr─âse┼čte locul de munc─â ├«n jurul orei 18.00, a┼ča c─â cele 9 ore petrecute la birou o ajut─â s─â-┼či mute g├óndul de la problemele pe care le are ├«n via┼úa amoroas─â.

simeon stalpnicul png
Elena B─âsescu a optat pentru un machiaj de zi destul de intensfoto: arhiva personal─â

Aflat─â ├«n trafic, la volanul bolidul ei, Elena ┼či-a f─âcut un selfie cu care a spus mai mult dec├ót o mie de cuvinte. ├Ämbr─âcat─â casual, bruneta a dat o pat─â de culoare ┼úinutei cu sacoul verde, care i-a definitivat look-ul de birou, dar ┼či cu machiajul destul de strident pentru o zi obi┼čnuit─â de lucru. Bruneta a acordat aten┼úie ┼či coafurii, aszfel c─â p─ârul ei ar─âta imepcabil. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Eba ┼či ├«n trecut c├ónd mergea la lucru. La scurt timp dup─â divor┼úul din toamn─â, Elena era ab─âtut─â, dar la fel de atent─â la vestimenta┼úie ┼či la accesoriile de lux. 

Elena a divorţat de Bogdan Ionescu după 4 ani de mariaj

Dup─â o var─â fierbinte, ├«n care a ├«ncercat s─â-┼či salveze mariajul cu Syda pe litoral, Elena B─âsescu a anun┼úat c├óteva luni mai t├órziu (2 septembrie 2016) c─â se departe de tat─âl copiilor ei. C─âs─âtori┼úi la 1 septembrie 2012, Elena B─âsescu ┼či Bogdan Ionescu au anun┼úat c─â pun punct unui mariaj scurt, dar din care au prins via┼ú─â doi copii, Sofia Anais (3 ani ┼či 9 luni) ┼či Traian junior (2 ani). ├Än timp ce fostul so┼ú al Elenei s-a cuplat cu modelul maria Grigoriu, bruneta se ocup─â de cei mici, care reu┼česc s─â-i aline suferin┼úa ┼či s─â o fac─â s─â z├ómbeasc─â. 

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg