Cum se înțelege Irina Boureanu cu fiica sa rebelă, Ioana! Vedeta a rupt tăcera

#Exclusiv Click!

Prima soție a lui Cristi Boureanu (50 de ani), Irina, spune totul! Femeia, cu care fostul deputat „Playboy” a fost căsătorit pentru a o perioadă scurtă de timp ( 2000 – 2004 – n.r) și cu care are împreună o fiică, ne-a mărturisit că are o relație specială cu fata sa, Ioana (22 de ani) care de multe ori i-a făcut probleme atât ei, cât și lui Cristi.

Toată lumea o cunoaște pe Ioana Boureanu! Tânăra este o domnișorică în toată firea, având o atitudine și o personalitate puternică! Până în prezent, aceasta a fost implicată în mai multe scandaluri mediatice. Mai exact, în 2016, puștoaica era acuzată că ar fi „prietena” substanțelor interzise, lucru negat cu vehemență de ea și de cei dragi. Totodată, în urmă cu câțiva ani, Ioana a fost implicată într-un scandal direct și cu tatăl său, celebrul Cristi Boureanu, moment în care afaceristul s-a trezit cu dosar penal pentru rele tratamente aplicatei minorei, asta după ce Ioana le-a spus polițiștilor că tatăl său a fost violent cu ea.

Însă, în ciuda tuturor problemelor pe care Ioana le-a făcut celor doi părinți până acum, Irina Boureanu a declarat pentru Click! că are o relație deosebită cu fiica sa.

„Eu cu Ioana suntem foarte bine. Ne înțelegem bine. Nu sunt probleme. În rest, ca om, zi de zi, fac foarte bine. Multumesc”, ne-a spus Irina Boureanu pentru Click!

Ioana, tânăra excentrică

Fiica lui Cristi și a Irinei Boureanu este o adolescentă rebelă, iar acest lucru se reflectă și în vestimentația sa. Ioana se pare că adoră ținutele sexy, care îi scot în evidență trupul perfect, și nu se ferește să recunoască acest lucru.

„Mă îmbrac și decent, mă îmbrac și sexy. Tata nu prea mă ceartă. Nu neapărat. Prefer rochiile lungi, dar mai dezgolite puțin, mai sexy, să se vadă un picior, o mâna, un decolteu”, declara Ioana, la Kanal D, într-un interviu, în urmă cu câțiva ani.

Click! spune

Despărțirea lui Cristi și a Irinei Boureanu a fost una desprinsă parcă din filme. Asta pentru că atunci, în perioada când erau căsătoriți, Irina a ales să fugă cu nașul lor de cununie, politicianul Sebastian Vlădescu, fapt care a dus la ruptura mariajului. După separare, Irina s-a recăsătorit cu nașul său de cununie, mariaj care a durat doar câteva luni.

De asemenea, nici Cristi Boureanu nu a stat cu mâinile în sân, refăcându-și viața alături de Valentina Pelinel de care a și divorțat. După cel de-al doilea divorț, deputatul „Playboy” a ales să nu se mai recăsătorească, chiar dacă a avut o relație stabilă și de lungă durată cu Laura Dincă, o tânără frumoasă cu părul bălai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net