Cum se simte Adela Popescu, infectată cu Covid: „Două zile mi-a fost rău de tot! Am picat în paranoia!”

Ultima actualizare:

    Adela Popescu are covidFoto: arhivă personală
Adela Popescu are covidFoto: arhivă personală

Adela Popescu se simte puțin mai bine după ce două zile s-a confruntat cu simptome destul de grave, din cauza noului coronvirus. Vedeta Pro TV s-a autoizolat împreună cu soțul ei, Radu Vâlcan și cu cel de-al treilea băiețel, Adrian. Poartă mască prin casă ca să nu infecteze bebelușul și ține non stop legătura medicii, în caz că simptomele se agravează.

„Am avut primele două zile în care mi-a fost foarte rău! Trebuie să stau în continuare cu mască în casă. Încerc să-l protejez pe micuț, el nu are nici un simptom. Doar afară din curte o dau jos. Ieri, m-am simțit mai bine. Azi parcă mă mai încearcă ceva, adică simt că virusul e încă pe acolo. Ceilalți doi băieți sunt la bunici, ei sunt negativi amândoi. La mine îngrijorarea încă există! Mi-e frică să nu se îmbolnăvească alți membri ai familiei. Am deja o stre de paranoia! Mi-a revenit pofta de mâncare, nu am avut în primele două zile. Noroc cu micuțul, îmi ocupă timpul și uit. Am avut nopți în care nu am dormit deloc! Simt o oboseală profundă, dar nu pot să dorm. Am avut o zi în care picam pe jos de oboseală. Te încearcă și un sentiment de anxietate. Mâncare comandăm on line, dar eu nu am avut pofă de mâncare. Țin permanent legătura cu medicii să-mi spună dacă e nevoie să merg la spital. Fiecare simptom vine împreună cu o panică mare !Nu e o simplă răceală! Te deprimă boala asta. Eu sunt un caz fericit. Au fost doar două zile grele. Lucrurile merg spre bine acum ”, a declarat Adela Popescu, intrând în direct, la „Vorbește lumea”.


    Adela Popescu se autoizolează cu Radu Vâlcan şi fiul cel mic
Adela Popescu se autoizolează cu Radu Vâlcan şi fiul cel mic

„Nu-mi mai arde de botez”

Adela Popescu a aflat că este infectată cu noul coronavirus cu două zile înainte de botezul celui de-al treilea băiețel. Vedeta a contramandat tot și nu știe încă dacă va mai face botezul în curând. „Botezul nu m-a mai interesat !Am aflat cu două zile înainte de botez că sunt pozitivă. Am anulat repede restaurantul, i-am anunțat pe toți. Acum nu știu dacă vom reprograma. Aveam un număr redus de invitați, 50 de oameni. Dar acum numărul mi se pare puțin mare. Acum nu-mi mai arde de botez!”, a mai spus Adela.

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net