Cum se simte Andreea Bălan după ce a depășit momentul critic


    Andreea Bălan a născut prin cezariană la Spitalul Sanador, iar în timpul operației a apărut o complicație gravăfoto: captură YouTube
Andreea Bălan a născut prin cezariană la Spitalul Sanador, iar în timpul operației a apărut o complicație gravăfoto: captură YouTube

Andreea Bălan se simte mai bine după ce luni, 4 martie, a trecut pe lângă moarte. Artista a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezarină și a fost resuscitată de urgență. Medicii au reușit s-o stabilizeze abia marți, iar miercuri artista a ieșit de la Terapie Intensivă.

Andreea Bălan a depășit momentul critic după complicațiile apărute luni în timpul operației de cezariană și a ieșit, miercuri, de la Terapie Intensivă. ”Andreea este în salon, cei din familie au făcut cu rândul la spital, n-au lăsat-o singură nicio clipă”, ne-au mărturisit surse din apropierea artistei.

Andreea Bălan a suferit o complicație foarte rar întâlnită în cazul nașterilor prin cezariană și, conform medicilor de la Spitalul Sanador, unde a născut cântăreața, stopul cardio-respirator a fost doar un aspect al problemei. ”Andreea Bălan a fost resuscitată un minut. La șocul cardiac s-a adăugat o problemă de respiraţie și de coagulare, care pune în pericol supravieţuirea. Complicaţia este extrem de rară, una la 80.000 de cazuri, dar mortalitatea este mare. Peste 90% din paciente mor dacă ajung în această situație. Ea se află între cele 10% din femeile care au supravieţuit. Este un accident dramatic, imprevizibil”, a declarat dr. Doru Herghelegiu la ”Sinteza zilei”, de la Antena 3. Herghelegiu, director executiv la Spitalul Sanador, a fost solicitat să intervină în acest caz și și-a ghidat colegii prin telefon. ”M-am mai întâlnit cu două astfel de cazuri în cariera mea, cu mulți ani în urmă, iar deznodământul lor a fost, din păcate, dramatic”, a explicat specialistul.

Medicii au reușit să rezolve problema de coagulare care i-a pus Andreei viața în pericol abia marți, iar miercuri artista a ieșit de la Terapie Intensivă. Soțul Andreei, actorul George Burcea, a fost alături de ea tot timpul. Abia miercuri, după ce medicii l-au asigurat că mama copiilor lui este în afara oricărui pericol, George a plecat de la spital, ca să rezolve toate formalitățile legate de înregistrarea micuței Clara Maria la Starea Civilă.

Tatăl solistei a venit şi el în Bucureşti, îngrijorat de starea fiicei sale. „Am ajuns în Bucureşti, dar nu am ajuns la spital. Soţia mea este în continuare cu Ella, fiica cea mare a Andreei, şi are grijă de ea”, ne-a spus Săndel Bălan.

Andreea Bălan a primit mesaje de încurajare de la fani

Andreea a  primit foarte multe mesaje de încurajare, de dragoste de la fani şi de la prieteni. ”Ne bucurăm că are mult sprijin din partea celor dragi, cei care o iubesc. Ne bucurăm că toată lumea s-a gândit la ea”, ne-au mărturisit sursele citate.

Citește și:

Declarațiile tatălui Andreei Bălan după ce fiica lui a făcut stop cardio-respirator

De ce a făcut Andreea Bălan stop cardiac la 34 de ani. Medicii au două explicaţii

Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
serban huidu si mihai gainusa
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
cub anastasia soare png
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
image
image
image
image
image
image
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png