Cum se simte Andreea Tonciu cu adevărat în postura de mămică

simeon stalpnicul png
Andreea Tonciu și soțul eiFoto Instagram

Andreea Tonciu a publicat un mesaj foarte emoționant despre rolul de mămică și a mărturisit că nu există lucru mai frumos decât să aibă grijă de fiica ei, Rebeca. Andreea Tonciu este dedicată în totalitate noii vieți, cea de mama și soție, și își face toate „temele”.

Ea a publicat o fotografie alături de fetița ei, Rebecca, pe care o are alături de soțul ei Daniel. În urmă cu câteva luni ea și soțul ei au avut parte de certuri, iar presa a scris la momentul respectiv că cei doi ar fi fost la un pas de divorț, după ce ea a fost prezentă într-o emisiune tv de la Kanal D unde a dat de înțeles că disputele din căsnicie ar fi putut să-i despartă pe cei doi.

simeon stalpnicul png
Andreea Tonciu și fiica eiFoto Facebook

„Să fii mamă este o alegere pe care o faci în fiecare zi de a pune fericirea și mulțumirea altcuiva înaintea celei proprii, să înveți lecții grele, să faci lucrul corect (chiar și atunci când nu ești sigură care este acesta) și să te ierți tot mereu pentru că faci totul greșit”, a scris Andreea Tonciu pe Facebook. 

Andreea Tonciu declara în urmă cu câteva luni faptul că ea și soțul ei se certau pe faptul că fosta asistentă tv își dorea să revină pe micile ecrane, iar Daniel nu considera că ar fi fost o idee bună la momentul respectiv. Lucrurile s-au schimbat, iar Andreea a început să reapară la tv, în cadrul mai multor emisiuni de divertisment.

"Da, acum sunt fericită! Am stat de vorbă cu el și m-am impus. Până la urmă el așa mă cunoscuse pe mine (n.r. la TV). Nu mă mai lasă să fac ce făceam înainte și ce îmi plăcea să fac. Soțul e lânga mine. Face ce spun eu. Înainte nu făcea, dar din 2018 face ce spun eu. Am vrut să ne mutăm, deși îmi era foarte bine la mama, mă ajuta mult. Dar am vrut să văd cum e să stăm doar noi trei. Ne-am mutat chiar vizavi de mama. Nu am făcut împrumut la bancă, aveam banii pentru casă. Mi-am impus că până de Sărbători să mă mut. E o casă ok, decentă, cu trei camere. Domnișoara doarme cu mami în pat, nu îi place să stea singură într-o cameră. Nici pătuțul cumpărat pentru ea nu l-a folosit niciodată, e rămas la mama", a declarat Andreea Tonciu în cadrul emisiunii moderate de Teo Trandafir la începutul anului 2018.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub botez reghecampf caciuc png
visarion alexa
000 9P722Y jpg
persoana in caruciorul cu rortile lovita de o masina FOTO captura video jpg
image
image
image
image
cub reghecamf bătaie png
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg