Cum şi-a răsfăţat fiul un cunoscut personaj monden într-o vacanţă exotică


    Nicuşor Stan şi fiul lui au mers în DubaiFoto: Arhiva personală
Nicuşor Stan şi fiul lui au mers în DubaiFoto: Arhiva personală

Omul de afaceri Nicuşor Stan este un tip nonconformist, plin de energie. La începutul acestei săptămâni, când fiul său, Alex, i-a propus să călătorească în Dubai, acesta nu a stat pe gânduri. S-au îmbarcat în primul avion și au pornit către faimoasa destinație de vacanță, lăsând vremea mohorâtă din București în urmă.

Pentru că timpul petrecut alături de copiii săi este primordial pentru afaceristul Niucuşor Stan, acesta a decis să își răsfețe băiatul și să profite la maximum de clipele petrecute împreună. Așa că au făcut în trei zile cât fac alții într-o lună. Au plecat în vacanţă şi în prima zi, deși erau obosiți după un zbor de câteva ore bune, cei doi au mers în Mall Of The Emirates, unde au skiat, au făcut câteva partide de cumpărături și s-au distrat pe cinste în cel mai mare parc subacvatic. La finalul zilei, pentru a se relaxa, au ascultat în câteva serii celebrele Fântâni Muzicale, în timp ce luau cina într-un restaurant cu specific oriental.

Nicuşor şi Alex au stat doar 3 zile în Dubai, dar s-au distrat pe cinste
Nicuşor şi Alex au stat doar 3 zile în Dubai, dar s-au distrat pe cinste

În cea de-a doua zi, au plecat în deșert, în safari. Și-au început ziua într-un mod inedit: cu zdruncinături zdravene, într-o plimbare de o oră pe culmile dunelor de nisip, cu o mașină de teren. Au mers cu cămila, cu ATV-ul, au făcut sandsurfing și, în tot acest timp, au făcut și o ședință foto. Spre seară, au ajuns într-o tabără de beduini, loc în care au și cinat, îmbrăcați în haine tradiționale arăbești.

Cea de-a treia zi i-a surprins la Atlantis, unde au înotat cu delfinii, și-au făcut poze cu focile, au vizitat The Lost Chambers Aquarium, au făcut scuba diving și s-au distrat pe cinste în cel mai distractiv waterpark, luând toate toboganele la rând. După amiaza, au făcut o ședință foto la peste 800 metri înălțime, în vârful Burj Khalifa - cea mai înaltă clădire construită vreodată de un om.

În ultima zi, s-au bucurat de razele soarelui, relaxându-se pe plaja privată a Burj al Arab, singurul hotel de șapte stele din lume. După ce și-au conturat bronzul, au fost în fabrica Ferrari, unde au luat parte la construirea unei mașini de lux și au admirat colecția impresionantă de automobile ce datează din 1947 până în prezent la Galeria Ferrari. Asta au făcut tatăl şi fiul în însoritul Dubai, în doar trei zile!

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
vedete jpg
catalin florin olar jpg
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul