Dan Bittman, despre viața alături de iubita sa: «Sunt eclipsat și dominat»

Ultima actualizare:

    Dan Bittman și Liliana Ștefan au avut prima apariție la tv, ca un adevărat cuplu
Dan Bittman și Liliana Ștefan au avut prima apariție la tv, ca un adevărat cuplu

Cu peste 25 de ani de relație și trei băieți minunați împreună, Dan Bittman și Liliana Ștefan au hotărât că este timpul să apară împreună la tv, ca un cuplu solid și fericit. Cei doi au vorbit pentru prima dată despre relația lor, despre copii și, mai ales, despre cel care are ultimul cuvânt de spus în casă. Și nu, nu este Dan.

Dan Bittman este un cântăreț extrem de iubit și curtat de multe femei. Chiar și așa, Liliana, iubita artistului și mama celor trei băieți ai săi, nu este geloasă, conștientă fiind de relația solidă pe care o au și iubirea pe care i-o poartă bărbatul de lângă ea.

Cei doi i-au acordat un interviu Oanei Turcu pentru emisiunea "Refresh" de la Antena Stars, unde au făcut mai multe mărturisiri și dezvăluiri. Ceea ce a atras atenția multora a fost faptul că, deși Dan Bittman pare un om dur, de fapt, el este cel emotiv, iar ultimul cuvânt de spus în ceea ce privește educația copiilor sau situațiile neprevăzute care apar în relație îl are Liliana.

”Ea se ocupă de educația copiilor. Ea este cocoșul în casă. Mă eclipsează și mă domină. Nu mai am niciun cuvânt de spus. Copiii nu mă mai ascultă, Liliana nici atât”, a declarat cântărețul.

Liliana nu este în totalitate de acord cu iubitul său, spunând că într-o casă nu există ca doar unul să aibă ceva de spus, ci ambii, însă Dan sare din nou și spune că singurul cocoș din casă este frumoasa sa iubită.

Cu cine seamănă cei trei băieți

simeon stalpnicul png

Mai în glumă, mai în serios, cei doi au vorbit și despre cei trei băieți de care sunt extrem de mândri. Cu patru băieți în familie, Liliana a știut mereu cum să țină familia pe linia de plutire, iar rezultatul se vede în fiecare eveniment ce are loc în intimitatea lor. Recent, doi dintre băieți au susținut examenul de bacalaureat și evaluare națională, examene pe care le-au promovat cu brio.

”E foarte bine și foarte frumos. Am calculat și organizat fiecare mișcare. Modestia o au de la Dan, emotivitatea la fel, vocea o au de la amândoi, însă nu am reușit să îi ducem în acea zonă. Acum încercăm cu cel mic, care cântă piese grele în baie și ne întreabă mereu cum să se perfecționeze. Da, latura sportivă o au de la mine”, a declarat Liliana pentru Refresh.

Secretele siluetei Lilianei

simeon stalpnicul png

Cu toate că programul obositor și haotic pe care îl are Liliana i-ar fi putut da mari bătăi de cap în ceea ce privește silueta sa, iubita lui Dan arată senzațional și asta pentru că duce un stil de viață echilibrat, cu o alimentație sănătoasă. Chiar și așa, nici n-ai zice că bruneta nu trece măcar de două ori pe săptămânâ pe la sală.

”Nu fac sală, nu fac gimnastică, nu fac nimic. Mănânc corect și îi învăț și pe copii să o facă. Mai greu e cu Dan care mănâncă de toate”, a adăugat Liliana.

De ce nu s-au căsătorit până acum


    foto: Captură video
foto: Captură video

Multă lume și-a pus o mulțime de semne de întrebare în ceea ce privește relația lor în afara căsătoriei, însă ei nu au o problemă cu asta. Cei doi se iubesc ca în prima zi și nu consideră că un act ar putea schimba ceva în bine, dimpotrivă, cântărețul este de părere că ar înrăutăți lucrurile.

”Nu este geloasă, adică nu o gelozie din aia morbidă, dar a știut mereu să mă tragă de mânecă. Totul a fost o înțelegere reciprocă între noi, mereu. Nu ne-am pus niciodată problema căsătoriei, singura întrebare a fost dacă o să stăm împreună. În primul rând, Liliana nu mi-a spus niciodată să o iau de nevastă, cred că am strica mai mult relația. Copiii sunt bine acasă, nu ne-au cerut explicații, știu cine-i mama și tata”, a spus Dan Bittman hotărât.

Dan Bittman și Liliana Ștefan formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Cei doi au împreună trei băieți, Alex (18 ani), Patrick Noah (14 ani) şi Mark (11 ani) și se dedică întru totul creșterii lor și afacerii pe care o conduc împreună.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net