Dan Diaconescu, 200 de invitaţi la cheful de 50 de ani

10 decembrie 2017
simeon stalpnicul png
Fostul patron al OT V a avut parte de o petrecere-surpriză la trei zile după ce a ieşit din puşcărie. 6 Printre invitaţi au fost politic ieni, prezentatori tv, avocaţi şi artişti

Familia şi prietenii au vrut ca Dan Diaconescu să recupereze într-o seară ce a pierdut în aproape trei ani cât a stat în închisoare. Cu ocazia împlinirii a 50 de ani, fostul patron OTV a avut parte de o petrecere cu 200 de invitaţi, sarmale, fripturi, lăutari şi tort mov.

A stat după gratii doi ani şi zece luni, iar miercurea trecută a fost eliberat din Penitenciarul Jilava, în baza legii recursului compensatoriu. Cu câteva kilograme în plus şi la fel de zâmbitor, fostul patron OTV şi-a făcut apariţia în costum accesorizat cu cravată violet sâmbătă seara, la aniversarea sa de 50 de ani.

simeon stalpnicul png
Atmosfera a fost încinsă de taraful Mirela şi Elvis Năsturică, iar otevistul a stat de vorbă cu toţi mesenii

Cu această ocazie, soţia lui DD, Emilia Băţău, fetiţa lor Dona Milena şi cei mai buni prieteni au complotat la organizarea celei mai tari petreceri. Celebrul prezentator nici nu ştia ce-l aşteaptă! Astfel, la un restaurant celebru din Herăstrău, peste 200 de prieteni l-au întâmpinat, i-au adus cadouri şi i-au urat ”la muţi ani”, iar printre aceştia s-au numărat Cristi şi Oana Brancu, Florin Condurăţeanu, Serghei Mizil, Florin Călinescu, Sorin Ovidiu Bălan, avocaţi şi politicieni.

simeon stalpnicul png
Diaconescu a avut invitaţi pe sprânceană: soţii Brancu, Florin Călinescu, Serghei Mizil, Elena Merişoreanu

Atmosfera a fost întreţinută de Florin Vasilică, Taraful Mirela şi Elvis Năsturică şi Elena Merişoreanu. Oaspeţii s-au delectat cu mâncăruri tradiţionale preferate de Dan Diaconescu şi cărora le-a cam dus dorul în ultima perioadă: aperitiv, sarmale, fripturi de toate felurile cu garnituri şi murături variate.

simeon stalpnicul png

Sărbătoritul a primit dedicaţii de la prieteni, lăutarii i-au cântat la ureche, iar el a fost în vervă, aşa cum se întâmpla în fiecare seară la defunctul post OTV, când îşi întâmpina telespectatorii cu celebrul mesaj: ”nu rataţi ce urmează, pentru că nici nu ştiţi ce pierdeţi”.

simeon stalpnicul png

Petrecerea s-a ”spart” în zorii zilei, la 4 dimineaţa, când ospătarii au adus tortul surpriză. Prăjitura festivă a avut aceeaşi culoare ca şi cravata, respectând tematica serii şi anume flacăra violet! Soţia şi fiica lui Dan Diaconescu au fost foarte vesele bucurându-se din tot sufletul de prima aniversare care a reunit familia după aproape trei ani de absenţă.

Gabi Bădălău jpeg
cristina siscanu 1 jpeg
cub jojo admin gif
image
femeie care numara bani jpeg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg