Dan Negru, reacție șoc la adresa câștigătorului Eurovision 2024: „Măgarul...”

Dan Negru, reacție șoc la adresa câștigătorului Eurovision 2024! Îndrăgitul prezentator se numără printre vedetele care nu au întârziat să își exprime părerea despre ediția din acest an a Eurovision 2024.

Dan Negru, reacție șoc la adresa câștigătorului Eurovision 2024
Dan Negru, reacție șoc la adresa câștigătorului Eurovision 2024

Dan Negru, reacție șoc la adresa câștigătorului Eurovision 2024

În seara de sâmbătă, Nemo, în vârstă de 24 de ani, a urcat pe scena Eurovision, interpretând piesa „The Code”, în care a transmis mesajul călătoriei sale de autodescoperire în calitate de persoană non-binară. Iată că, Elveția s-a impus ca mare câștigătoare a concursului și piesa lui Nemo a adunat un total de 591 de puncte, iar acest moment festiv a fost sărbătorit în străzile Elveției de sute de oameni.

Sper ca acest concurs să se ridice la înălţimea promisiunilor sale şi să lupte pentru demnitate şi pace.”, a spus Nemo când a primit trofeul de la Loreen. În 2018, el a fost distins cu patru premii în domeniul muzicii în Elveția, printre care și titlul de Cântecul Anului pentru piesa sa „Du”.

Pe data de 25 ianuarie, Consiliul de Administrație al Societății Române de Televiziune (SRTv) a luat hotărârea de a nu participa la ediția din acest an a Eurovision Song Contest. Decizia a fost susținută de 5 voturi „pentru”, în timp ce 4 membri s-au abținut și alți 4 s-au exprimat „împotrivă”, conform unui comunicat de presă emis de instituție. Motivul invocat a fost „constrângerile financiare”. După această ediția a concursului multe vedete și-au exprimat părerea despre câștigătorul din acest an. Mulți l-au criticat, în timp ce alții l-au susținut.

Dan Negru se numără printre personalitățile de televiziune care au lansat comentarii cu privire la ediția din acest an a competiției muzicale. Prezentatorul a avut rolul de a prezenta preselecțiile Eurovision în urmă cu mulți ani și subliniază că de atunci, schimbările au fost radicale. Acesta și-a exprimat părerea pe rețelele de socializare, iar fanii au lăsat numeroase comentarii.

Am prezentat acu’ vreo 25 de ani primele preselecții naționale de Eurovision. Ăsta de azi îmi amintește de Nastratin Hogea care călărea invers un măgar. Când progresiștii de atunci l-au întrebat de ce călărește invers măgarul, Nastratin le-a spus “nu stau eu invers pe măgar, măgarul stă cu capul în direcția greșită dar îl las să creadă că avansează”, a comentat Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net