Dan Spătaru, bătut măr din cauza Ancăi Pandrea! Iată motivul

Ultima actualizare:

    Anca Pandrea, nostalgică
Anca Pandrea, nostalgică

Anca Pandrea a făcut, de curând, o dezvăluire incredibilă! În urmă cu câteva zeci de ani, Dan Spătaru a luat o bătaie soră cu moartea din cauza actriţei. Întâmplarea s-a petrecut în Moscova, în anul 1968, în timpul filmărilor la coproducţia româno-rusă "Cântecele mării", regizată de Francisc Munteanu.

Din spusele acriţei, Dan Spătaru a încasat o bătaie cruntă pentru Anca Pandrea. "Am ajuns la miliţie, era invineţit tot" a declarat actriţa pentru ziarul Ring.

Totul s-a întâmplat pe vremea când Dan Spătaru avea 29 de ani, iar Anca Pandrea abia împlinise 18 ani şi era studentă în anul II la Teatru. Cântăreţul a sărit să o apere pe actrţă din mâna unui racket şi a luat o bătaie soră cu moartea, astfel încîât a trebuit să ajungă chiar la spital, pentru îngrijiri medicale.

"Filmam pe un vapor unde eram şi cazaţi, însă pentru scenele pe uscat ne-au mutat la un hotel din Moscova. Într-o seară am mâncat la un restaurant şi la ieşire ne-a aşteptat o Volgă neagră şi un bărbat mititel, dar voinic. Ne filase în local. A deschis portiera şi a vrut să mă tragă în maşină. Dan a sărit şi m-a scos de acolo, iar Ştefan Sileanu a fugit. Dănuţ s-a bătut corp la corp, iar eu am tras de hainele ăluia cum am putut, că eram slăbuţă. Până la urmă am scăpat şi am ajuns la miliţie. Din cauza mea, Dănuţ a mâncat bătaie. Era învineţit tot şi n-a mai putut filma câteva zile. Eu, deşi purtam fustă mini, am scăpat întreagă", a declarat Anca Pandrea pentru aceeaşi sursă.

Sperietura celor prezenţi a fost una groaznică.

"Adus de miliţieni, agresorul încerca să ne vorbească, spunând că e boxer şi că iubeşte România. Eu nu ştiu ruseşte, dar Dănuţ vorbea binişor şi a înţeles că individul voia să mă ia cu el. Dacă erau doi ruşi, cred că astăzi nu mai vorbeam, că nu mai scăpam cu viaţă. N-am aflat cum s-a finalizat ancheta. Cu Dănuţ m-am mai întâlnit întâmplător, dar n-am mai colaborat. În anul 2002 ne-am reîntâlnit în Dorobanţi şi am râs amintindu-ne cum ne-a lăsat Sileanu să ne bată rusul ăla şi el a fugit la hotel. În Moscova am mai fost în două turnee şi nu mi-a fost teamă", a mai adăugat Anca Pandrea.

image
image
image
image
image
image
Adrian Păduraru şi Teodora  Mareş s au iubit în film,  dar s au evitat, în pauzele  de  filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png