Dana Nălbaru, dezvăluiri despre fetița adoptată: «Nu mă interesează ce cred oamenii din jur»

19 noiembrie 2018
image
Dana Nălbaru a vorbit despre viața de familie și planurile sale de viitor

Deși are doi copii biologici cu partenerul ei de viață, Dragoș Bucur, Dana Nălbaru a decis să adopte, acum ceva vreme, și o fetiță de etnie romă. Fosta solistă a îndrăgitei trupe HI-Q a vorbit despre prejudecățile oamenilor în ceea ce privește adopția, dar și etnia fetiței sale, dezvăluind care au fost motivele care au determinat-o să ia decizia de a primi încă un copil în căminul său.

Dana Nălbaru a avut o carieră de succes în industria muzicală autohtonă, însă, la un moment dat, aceasta a decis să se retragă din lumea showbizului şi să se dedice în totalitate familiei. Cântăreața, în vârstă de 42 de ani, fostă membră a trupei HI-Q, a vorbit, în cadrul unui interviu oferit pentru Adevărul, despre viața de mamă, dezvăluind motivele care au făcut-o să apeleze la adopție, deși avea deja acasă doi copii, rezultați din mariajul cu actorul și prezentatorul TV Dragoș Bucur. 

image
Dana Nălbaru are o familie frumoasă

Motivul pentru care Dana Nălbaru a adoptat o fetiță

Dana Nălbaru a dezvăluit că nu pune mare preț pe prejudecățile celor din jur și a ales să adopte un copil din dorința ei de a salva o viață. Deși s-a lovit, de-a lungul timpului, de multe păreri negative, vedeta a decis să meargă mai departe, la fel de încrezătoare în deciziile sale. Roxana, fetița adoptată de ea și de Dragoș Bucur, este de etnie romă și, așa cum era de așteptat, au existat multe prejudecăți în acest sens.

image
Dana Nălbaru a adoptat o fetiță de etnie romă

„Gândul de a adopta a existat dinainte de a avea copilul nostru. Am vrut să salvăm o viață. (..) „Am accesat lista copiilor greu adoptabili și am găsit-o pe Roxana. În patru luni ne-am cunoscut cu ea și, la câteva săptămâni de când am cunoscut-o, a venit la noi și a rămas la noi. (..) Nu mă tem de nimic, nu mă interesează ce cred oamenii din jur. Nu sunt rasistă. Împreună cu Dragoș, o să o ajutăm să treacă peste toate problemele”, a susținut Dana Nălbaru. 

image
Dana Nălbaru a vorbit despre viața de familie și planurile sale de viitor Foto: Captură Video Adevărul

Dana Nălbaru, despre planurile sale de viitor

Deși a renunțat în ultimii ani la apariții publice și viața mondenă, Dana a anunțat că va lansa în curând un proiect muzical, cu ajutorul unui producător din Londra. „Nu are un scop comercial. (..) Nici nu o să apar pe scenă așa cum s-a obișnuit publicul cu Hi-Q”, a ținut aceasta să precizeze, totuși.

În ceea ce privește stabilirea în România, Dana și soțul ei, alături de copii, călătoresc mult în afara țării, și, văzând cum funcționează lucrurile în statele occidentale, artista a dezvăluit că nu și-ar dori să rămână de tot în țară, mai ales la bătrânețe. Totuși, deși de multe ori s-a speculat că Dana și familia ei s-au mutat de tot din România, aceștia s-au întors de fiecare dată.  „Încă ne gândim dacă rostul nostru la bătrânețe este aici. Mă sperie gândul că, la bătrânețe, trebuie să ajung la mâna sistemului sanitar de aici”, a mai explicat Dana Nălbaru.

Gabi Bădălău jpeg
cristina siscanu 1 jpeg
oana zavoranu jpg
image
andreea si cabral
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg