Dana Nălbaru își amintește de ziua emoționantă în care a adoptat-o pe fetița ei: «Din prima zi mi-a zis mama»

Ultima actualizare:
Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au întemeiat una dintre cele mai frumoase familii din showbizul autohton
Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au întemeiat una dintre cele mai frumoase familii din showbizul autohton

Dana Nălbaru a povestit cum a decurs ziua în care a adoptat-o pe fiica sa, Roxana. Artista a văzut-o inițial pe un site, iar după ce a mers să o viziteze, a fost dragoste la prima vedere! Iată declarațiile!

Dana Nălbaru și partenerul ei de viață, Dragoș Bucur, au împreună doi copii biologici, Sofia și Kadri, însă au decis, în urmă cu ceva vreme, să facă una dintre cele mai nobile fapte și să adopte un copil. Roxana, fetița care a intrat în familia celor doi se bucură de multă dragoste, însă părerile admiratorilor cuplului au fost împărțite, existând prejudecăți în acest sens, având în vedere că micuța este de etnie romă. 

Danei nu i-a păsat însă de nicio opinie negativă și a continuat pe drumul ales, având în prezent o familie frumoasă și unită. Deși a decis să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se dedica vieții de mămică, artista, în vârstă de 42 de ani, acceptă să ofere în continuare interviuri, chiar și mai personale, unde vorbește despre adopția fetiței sale. 

Cei trei se înțeleg de minune
Cei trei se înțeleg de minune

Fosta membră a trupei HI-Q și-a amintit în cadrul unui interviu oferit pentru life.ro, despre ziua emoționantă în care a decis să adopte un copil,  deși avea deja acasă alți doi. 

„Pe Roxana am văzut-o pe internet, pe lista copiilor greu adoptabili. Mai avea o lună până împlinea 5 ani. Era un copil bun care avea nevoie de familie și care probabil că astăzi ar fi fost tot acolo. 

Îmi amintesc tot din ziua aceea. Ne-am dus la Arad, unde locuia și am găsit-o foarte veselă, într-o rochiță roz. Nu vorbea. Dar s-a aruncat în brațele noastre din prima. Și a stat în brațele noastre cât am rămas acolo. Iar la scurt timp s-a mutat la noi. Și gata. Mi-am dat seama că, pentru a ajuta cu adevărat pe cineva, trebuie să ies din zona de confort.


    Cei trei se înțeleg de minune Foto Instagram
Cei trei se înțeleg de minune Foto Instagram

Și chiar am ieșit din confort, pentru că mult timp a trebuit să învățăm unii de la alții: noi de la ea, ea de la noi. Ce vreau să zic cu asta? Nu este deloc ușor. Dar satisfacțiile sunt extrem de mari din primele zile, de când au început să se vadă și achizițiile ei”, a declarat Dana Nălbaru. Vedeta a dezvăluit, emoționată, că fetița i-a spus „mamă” încă din prima zi. „Din prima zi mi-a zis mama. Nu poate să ne spună pe nume. Dintotdeauna ne-a spus mama și tata”, a mai adăugat artista. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net