Dana Săvuică i-a "bătut" pe Mutu, Halep şi Năstase

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ilie Nastase şi Simona Halep au pierdut meciul cu Dana Săvuică. Frumoasa vedetă a ieşit câştigătoare în cadrul licitaţiei organizată, vineri seara, la Balul Caritabil de la Braşov.

Setul de bijuterii al Danei Săvuică a fost cel mai apreciat de invitaţi, fiind câştigat cu 2500 lei. Tricoul şi mingile Simonei Halep au fost achiziţionate contra sumei de 2000 lei, mingile oferite de Ilie Năstase pentru a sprijini tinerii talentaţi au fost câştigate după o aprigă luptă pentru 1000 lei. Timp de câteva zile bune, Gabi Balint a colindat magazinele de sport pentru a găsi  un tricou în culorile asemănătoare celui în care a câştigat Cupa Campionilor cu Steaua, în 1986 la Sevilla contra Barcelonei. Efortul marelui campion nu a fost în zadar pentru că s-au strâns 1600 lei. Eduard Irimia a reuşit ca pe mânuşile de box semnate de cei mai buni sportivi Superkombat să strângă pentru copiii talentatţ 1400 lei.Fotbalistul Adrian Mutu a oferit spre licitaţie chiar tricoul în care a marcat primele goluri de la venirea la Petrolul, în amicalul cu Şeriff Tiraspol, 1500 lei s-au strâns de pe urma lui pentru a susţine şi alti tineri sportivi talentaţi.

simeon stalpnicul png

Sub bagheta amfitrionilor Balului Caritabil, Adela Diaconu şi Luis Lazarus, invitaţii au licitat şi s-au strâns banii necesari pentru cumpărarea obiectelor dorite de către tinerii talentaţi pentru a-şi urma talentul.

Nicolae Voiculeţ, Ambasadorul României prin sunet, a fost invitatul special al Balului de Caritate „Talente de Azi pentru Braşovul de Mâine”, iar Ciprian Vaida şi Adela Diaconu au reuşit prins show-ul de coafură şi moda ce le poartă semnătura să încânte asistenţa. Cântăreaţa Loulou a reuşit să încingă atmosfera cu recitalul său, admirată fiind pentru frumuseţea sa, dar şi pentru voce.

simeon stalpnicul png

Femeile Social Democrate din judeţul Braşov,  prin  implicarea pe care o dovedesc in sprjinirea comunităţii au reuşit şi anul acesta la cea de-a patra ediţie a Balului de caritate “TALENTE DE AZI PENTRU BRAŞOVUL DE MÂINE” să sprijine şi să promoveze tinerii talentaţi din Braşov.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net