Dana Săvuică vrea să-şi vândă vila. Te bagi?

16 august 2015
image
foto: David Muntean

Vrei să stai în vila cu vedere la lac a Danei Săvuică? Stai pe fază! Vedeta vrea să o scoată la vânzare. „E prea mare pentru trei oameni şi doi câini”, îşi motivează ea decizia.

Dana locuieşte de 9 ani în vila de 270 mp din Pipera. Are o curte de încă 230 mp, vedere la lac şi ponton. Interiorul spaţios este format din 3 camere, un living, un dinning, bucătărie şi 3 băi. „În permanenţă se găseşte ceva de lucru la ea. Ba schimbat parchetul, ba îngrijit gazonul, tocmai am schimbat pavajele din faţă... Casa e prea mare şi cheltuielile de întreţinere nejustificate pentru trei oameni şi doi câini”, spune vedeta.

Vila este evaluată la 300.000-350.000 € şi preţul ar putea creşte în condiţiile în care şoseaua care trece prin faţă este în lucrări de lărgire şi modernizare, iar Parcul Herăstrău e la doar 5 minute distanţă, cu maşina. “Această casă a fost făcută integral după gustul meu, eu am ales de la culoarea pereţilor până la lustre, parchet, gresie şi faianţă. Mobilierul este adus din Indonezia, astfel, casa e perfectă pentru o familie care apreciază stilul exotic”, mai spune Dana Săvuică.

cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (2) jpg
FotoJet (4) jpg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
printul george si printesa charlotte au inceput scoala nu au titluri regale ci apelative simptice cum 2 size24 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
madalina ghenea cannes6 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
inna6 jpeg
selly si antonia