Daniela Crudu, baie la lighean de frica păduchilor! Ce propuneri îi fac localnicii brunetei

Ultima actualizare:
Daniela Crudu și-a spălat părul în lighean, de frica păduchilor
Daniela Crudu și-a spălat părul în lighean, de frica păduchilor

Daniela Crudu a acceptat provocarea vieții sale atunci când a decis să se aventureze în Madagascar, pentru a avea parte de inedita experiență a competiției „Ultimul Trib”. Cum regulile jocului sunt unele dure, iar condițiile nu tocmai prielnice, concurenții au avut parte de o surpriză atunci când au văzut cu ochii lor modul în care se vor putea ocupa de îngrijirea personală. De la dușuri fierbinți și băi în jacuzzi, aceștia sunt nevoiți în prezent să se spele la lighean, în condiții nu tocmai plăcute.

Acesta a fost și cazul Danielei Crudu, care nu a mai suportat ideea că ar putea avea păduchi și a decis să-și spele imediat părul într-un lighean unde inițal aceasta spăla farfuriile murdare sau lenjeria intimă. Se pare că bruneta a transformat recipientul într-unul multifuncțional, fiind nevoită să se adapteze condițiilor grele din Madagascar.

„Nu mai puteam, trebuia să mă spăl pe cap pentru că aveam impresia că aveam un început de păduchi. Vorbesc serios. Mi-am băgat capul în ligheanul în care spălăm și farfuriile și chiloții(..) Nici nu mă mai interesează cum arăt la TV. Vreau să fiu spălată, să fiu curată”, a susținut aceasta. La final, bruneta și-a turnat tot conținutul ligheanului în cap, pentru a se clăti. 


    Daniela Crudu și-a spălat părul în lighean, de frica păduchilor Foto: Captură Antena 1
Daniela Crudu și-a spălat părul în lighean, de frica păduchilor Foto: Captură Antena 1

De asemenea, Daniela Crudu are parte de tot felul de „pățanii” în Madagascar, după ce o localnică i-a spus că vrea să o ia neaparat drept noră. În aceeași notă, fosta asistentă TV a mărturisit și că aude zgomote pe timpul nopții. „Asta vrea să mă oprească aici în sat, mi l-a arătat pe unul a zis că mă face noră, jur. Mie mi-e frică noaptea că intră cineva peste mine, eu v-am zis și așa am auzit niște zgomote azi-noapte și pe cuvântul meu de onoare că nu mint”, a  mai spus Daniela Crudu, în cadrul emisiunii de la Antena 1. 

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net