Daniela Crudu, în cea mai cuminte ținută. Și-a ascuns silicoanele și a purtat coroniță de regină

Ultima actualizare:

    Daniela Crudu a strălucit  în salopeta albă creată  de designerul  Rodica Costea
Daniela Crudu a strălucit în salopeta albă creată de designerul Rodica Costea

După o absenţă îndelungată de pe podiumul de prezentare, iată că Daniela Crudu a revenit la rolul care a consacrat-o, cel de manechin. Dacă înainte eram obişnuiţi cu ea să-şi etaleze silicoanele, iată că, zilele trecute, diva a îmbrăcat o rochie de regină, care i-a acoperit în întregime investiţia de la nivelul bustului.

Weekendul trecut a fost dedicat modei. Peste 70 de manechine şi 30 de designeri au fost prezenţi la Timişoara Fashion Week, devenit cel mai tare eveniment de modă din vestul ţării. Aflat la cea de-a IV-a ediţie pe scenă, Cosmina Păsărin a fost gazda show-ului de modă, iar invitat special a fost criticul de modă Iulia Albu care a privit atent de pe margine fiecare colecţie în parte. Cea care a deschis evenimentul în ambele seri a fost Rodica Costea, organizatoarea şi designerul care a făcut furori cu o linie de accesorii speciale intitulate ”Royal Concept by Rodica Costea”: coroniţe, halate şi voaluri, şi tot aceasta a fost cea care a cuminţit-o pe Daniela Crudu, întrucât a invitat-o să fie regina din prezentarea ei. Aceasta a acceptat imediat şi probabil, faptul că a schimbat prefixul vârstei, căci în iunie a împlinit 30 de ani, a făcut-o să se gândească cu maturitate la provocările care i se oferă.

Înainte Cruduţa defila prin cluburi şi era solicitată doar în prezentări de lenjerie intimă, cât mai decoltată, care îi scotea în evidenţă decolteul şi posteriorul. Iat-o însă acum pe Daniela în cea mai blândă ipostază, la un festival important de modă! Îmbrăcată într-o salopetă albă mulată pe corp, cu o pelerină în formă de aripi, şi cu o coroană imensă pe cap şi cercei tip candelabru, Daniela a fost în centrul atenţiei şi i-a lăsat pe cei prezenţi cu gura căscată. Pentru câteva momente unii chiar s-au întrebat dacă este vorba despre fosta asistentă de la Capatos sau despre altcineva, însă iată că în rol de înger al colecţiei era chiar bomba sexy.

”Mulţumesc Rodicăi Costea pentru invitaţie, m-am simţit cel mai bine la Timişoara şi o să mai revin cu drag. Am fost regina colecţiei sale de accesorii preţioase şi chiar a fost o experienţă unică”, ne-a spus Cruduţa.

La final aceasta a fost vedeta serii pentru că a oferit autografe şi s-a pozat cu fanii săi. Rodica Costea este cea care a realizat şi diadema lui Brigitte la nunta cu Florin Pastramă, iar acum a decis să facă o colecţie de astfel de accesorii care pot fi purate la nunţi şi alte evenimente. 

Olguţa Berbec şi-a prezentat  colecţia de ţinute populare

Pe scena de la Timișoara Fashion Week a urcat și frumoasa cântăreață de muzică populară Olguța Berbec (35 de ani). Aceasta a ținut să precizeze că nu și-a schimbat vocația, că nu este designer, ci doar are o colecție impresionantă de costume populare originale și prețioase și a dorit să le arate și celor care apreciază frumosul, arta. ”Am peste o sută de costume, pe care le-am moștenit de la mama, de la bunici, iar altele le-am primit. M-am gândit că ar fi frumos, ca fetele moderne, care vin la acest show de modă să vadă cum arată costumele originale, nu chinezăriile acelea urâte, ieftine”, ne-a spus Olguța Berbec. 

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net