Daniela Crudu s-a transformat după despărţirea de Costea: poze sexy, sâni goi, bărbaţi şi băutură

image
După despărţirea de fotbalistul infidel, Daniela a revenit la vechile «obiceiuri»: bate cluburile, pozează cu sânii la vedere şi s-a împrietenit din nou cu paharul

Cui îi era dor de vechea Cruduţa?! Despărţirea de Nilă nu a aruncat-o pe Daniela în depresie, ci, în mod surprinzător, i-a redat pofta molipsitoare de viaţă. În ciuda fostului iubit infidel, Cruduţa face acum tot ce acesta îi interzisese. Pe scurt, are undă verde la distracţie!

Cei patru ani de relaţie şi serile în care îşi aştepta, cuminţică, bărbatul acasă cu mâncare caldă au rămas acum doar o amintire pentru Daniela Crudu. Înşelată la greu şi dezamăgită în dragoste, Daniela (25 de ani) i-o plăteşte acum fotbalistului Mihai Costea (26 de ani) cu sânge rece.

Nu numai că respinge orice şansă de împăcare, dar, cum răzbunarea e cea mai dulce, a revenit la vechile ei metehne, care-l scoteau din minţi pe Costea.

image
Bărbați Bruneta făcea striptease, dansa la bară și chiar dezbrăca bărbați în timpul petrecerilor din cluburi

Cruduţa nu s-a lăsat pradă depresiei şi în loc să ude pernele cu lacrimi amare, ea se distrează de mama focului şi face acum tot ce Nilă i-a interzis în timpul relaţiei lor. Primul pas a fost să-şi deschidă un cont personal de Facebook, apoi unul de Instagram, unde zilnic postează poze sexy, cu sânii pe afară.

image
Alcool În club, Daniela dădea pe gât multe pahare de tărie

image
Cluburi Danielei îi plăcea la maximum viața de noapte și era o clientă fidelă a discotecilor

Nici seara Cruduţa nu are astâmpăr şi a început din nou să anime cluburile, ca-n vremurile bune, când era senzaţia petrecerilor din oraş.

Chiar weekend-ul trecut a ieşit cu o prietenă şi şi-au făcut de cap toată noaptea. Duminică seara, a fost ziua tatălui ei, Nelu Crudu (54 de ani), prilej pentru brunetă să o facă lată. Şi-a chemat toţi prietenii în casa părintească din Ferentari şi au încins un bairam pe cinste. Alcoolul a curs în valuri, iar cheful a ţinut până în zori, semn că Daniela are din nou un “prieten” de nădejde: licorile bahice!  

image
Ținute sexy – Cu sânii la vedere și cu rochițe până sub fund. Așa umbla Daniela până când Nilă să-i interzică acest stil vestimentar. Fotbalistul nu era de acord nici măcar cu meseria ei de asistentă tv. Cruduţa a demisionat de la Antena 1, de dragul lui,

image

image
Bărbați Cruduța se lasă iar pipăită de bărbați. S-a pozat cu acești musculoși la o emisiune tv

Poze sexy pe internet

image
Poze sexy pe internet Bruneta și-a redeschis contul de Facebook și și-a făcut un cont și pe Instagram, rețele sociale unde postează o mulțime de poze provocatoare. În timpul relaţiei cu Nilă, Daniela primise interzis de la acesta să-şi mai expună viaţa în

Bruneta și-a redeschis contul de Facebook și și-a făcut un cont și pe Instagram, rețele sociale unde postează o mulțime de poze provocatoare. În timpul relaţiei cu Nilă, Daniela primise interzis de la acesta să-şi mai expună viaţa în lumea virtuală. Despre poze sexy nici nu se mai punea problema, Costea fiind extrem de gelos.

image
Cluburi A ieșit de sub embargoul lui Nilă, iar acum iese iar în cluburi de noapte

image
Petreceri – A chefuit cu alcool de ziua tatălui ei, băutura fiind un obicei vechi, pe care Cruduța îl reactivează după despărțirea de Mihai Costea. Acesta din urmă nu a mai lăsat-o să consume alcool, pentru că, în momentele de euforie, Daniela devenea foa

Petreceri

A chefuit cu alcool de ziua tatălui ei, băutura fiind un obicei vechi, pe care Cruduța îl reactivează după despărțirea de Mihai Costea. Acesta din urmă nu a mai lăsat-o să consume alcool, pentru că, în momentele de euforie, Daniela devenea foarte dezinhibată.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (18) jpg
cub andreea banica animat gif
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
gaz pixabay com jpg
camioane   shutterstock 1978869203 1 jpeg
image
image
image
image
cub ioana ginghină alexandru arsinel png
cub andreea banica animat gif
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls