Daniela Gyorfi e păpuşă! Secretele transformării spectaculoase

Ultima actualizare:
Aşa arăta cântăreaţa toamna trecută, când chipul ei era încă tumefiat
Aşa arăta cântăreaţa toamna trecută, când chipul ei era încă tumefiat

Are 47 de ani, dar arată ca o adolescentă! Daniela Gyorfi a întinerit peste noapte şi se jură că nu a mai trecut pe la estetician. Artista este într-o formă fizică de invidiat, iar Click! a aflat care este "formula magică" la care a apelat cântăreaţa.

Daniela Gyorfi întoarce multe capete atunci când iese pe stradă. Mereu preocupată de imaginea ei, artista culege abia acum roadele operaţiilor estetice, care i-au adus critici pe bandă rulantă în trecut. În 2013, solista a intrat în cabinetul medicului estetician şi s-a supus unei rinoplastii. După ce şi-a scos bandajele, artista a fost mulţumită de rezultat, însă urmele intervenţiei chirurgicale pe chipul tumefiat i-au rămas multă vreme. Aşa a intrat Daniela Gyorfi în gura răutăcioşilor care au făcut-o campioană la operaţiile estetice, însă fără rezultate notabile. La doi ani de atunci, artista pare că s-a transformat peste noapte şi a găsit elixirul tinereţii. Fotoreporterii Click! au surprins-o la cumpărături într-un centru comercial, unde a stat preţ de trei ore. A intrat şi a ieşit de mai multe ori, făcând numeroase drumuri la maşină, iar într-un final a plecat spre casă, cu o pungă uriaşă de haine şi accesorii.

Îmbrăcată în pantaloni negri şi cu o veste de blană, cântăreaţa a atras atenţia nu doar prin notorietate, ci prin forma fizică de invidiat. Are o siluetă la care multe doamne doar visează, iar de pe chip şi-a "şters" câţiva ani şi doar ea ştie cum a făcut acest lucru. Contactată de Click!, cântăreaţa a mărturisit că în ultima vreme a rărit vizitele la estetician, însă se pregăteşte să dea ochii cu el curând.


    Aşa arăta cântăreaţa toamna trecută, când chipul ei era încă tumefiatfoto: Click!
Aşa arăta cântăreaţa toamna trecută, când chipul ei era încă tumefiatfoto: Click!

"Port aparat dentar de mai multă vreme, ceea ce mi-a anulat programarea la medicul estetician. Trebuia să ajung să-mi fac retuş la buze şi să-mi injectez botox în frunte pentru a-mi corecta ridurile de expresie. Aştept să-mi termin lucrările dentare pe care le-am început. Îmi pun faţete. În urmă cu doar câteva zile, mi-am schimbat culoare părului şi mi-am pus extensii. Şi mie îmi place noul meu look şi cred că m-a schimbat", a povestit Daniela Gyorfi pentru Click!.  

Solista este prima vedeta din Romania care a apelat, in 1999, la bisturiul medicului estetician, mărindu-şi bustul cu ajutorul silicoanelor. De atunci, ea a devenit o clientă obişnuită a cabinetelor de profil. Şi-a făcut alte două intervenţii la sâni şi mărturiseşte că în curând va suferi o a patra operaţie la nivelul bustului. "Am suferit şi sufăr după decesul mamei mele (n.r. toamna lui 2013). Mi-a murit şi câinele. Am trecut printr-o perioadă mai grea, însă acum mi-am mai revenit, iar acest lucru se vede şi pe chip!", a completat artista.

Cântăreaţa a declarat că se întreţine cu mult sport, dans şi merge la centrele de înfrumuseţare, unde apelează la diverse tratamente pentru piele. "Vreau să încerc terapia dracula şi criolipoliză", a conchis vedeta. Terapia se bazează pe injectarea propriului sînge sub piele şi este disponibilă şi în România, ca tratament anti-îmbătrânire. 

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png