De când se luptă tatăl Deliei cu boala la rinichi. Fosta lui soție a dezvăluit totul

simeon stalpnicul png
De Paşte, întreaga familie s-a reunit acasă

Problemele de sănătate ale fostului soț au dat-o peste cap pe Gina Matache, mama Deliei. În urmă cu două săptămâni, bărbatul a fost internat la Spitalul ”Sfântul Ioan”, din Capitală, unde medicii i-au extirpat un rinichi, după ce i-au descoperit o tumoră. Gina nu l-a lăsat la greu pe tatăl fiicelor sale. Îl îngrijește cu devotament și se roagă ca bărbatul să nu fie diagnosticat cu cancer.

După ce a petrecut mai mulți ani în călugărie, la Muntele Athos, tatăl Deliei s-a întors acasă, în luna ianuarie. Însă nu pentru că și-ar fi dorit să revină la viața laică, ci urmare a unor probleme de sănătate. Soțul Ginei Matache a avut mari dureri la piciorul pe care și l-a fracturat în mânăstire apoi, în 2015, a acuzat dureri în zona pelviană. Vreme de trei ani, tatăl artistei a încercat să se trateze singur, numai că lucrurile s-au agravat. Prin urmare, Delia și Oana, fetele lui, au decis să-l aducă de urgență la un control medical. Diagnosticul i-a speriat  pe toți.

simeon stalpnicul png
Gina și Ion Matache

”De trei ani are aceste probleme, s-a simțit rău, dar a dus pe picioare, crezând că poate să rezolve așa, a încercat și tratamente naturiste. Până la urmă, altă soluție în afară de operație nu era, pentru că risca să se întindă boala și pe celălalt rinichi. A fost operat în urmă cu aproape două săptămâni, iar acum așteptăm rezultatul biopsiei și sperăm ca această tumoră să nu fie malignă. El a fost operat de o echipă bună de medici și totul decurge bine, trebuie să mai venim la controale, la pansat”, a declarat, pentru Click!, Gina, fosta soție a lui Ion Matache.

simeon stalpnicul png
Luna trecută și-au botezat nepoata, pe fiica Oaneifoto: arhivă personală

Acum, cântăreața de muzică populară a lăsat deoparte concertele și-și îndreaptă toată atenția spre bărbatul căruia în tinerețe îi jurase credință. ”Sănătatea lui este pe primul plan, mă ocup de el. Vreau să-l văd din nou pe picioare, asta e cel mai important pentru mine, e tatăl copiilor mei. Are regim alimentar, nu trebuie să facă efort dar, cum el este un om foarte cumpătat și calculat, nu este o problemă. O perioadă am lăsat-o pe Oana să aibă grijă de fetiță, pentru că eu trebuie să am grijă de el. Am stat și la spital, și acasă, trebuie să fiu mereu atentă să nu cadă din pat, mai ales că e operat recent. Când plec undeva, îi las totul lângă el, ca să nu fie nevoit să se ridice din pat. Nu mi-a fost greu, însă stau așa într-o incertitudine cu analizele, cu biopsia”, a mai povestit Gina Matache pentru Click! 

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
andreea esca si alexia eram
7 front elvetianca pensiune jpg
BeFunky collage (22) jpg
George Simion protest AUR Piața Victoriei FOTO Inquam Photos Octav Ganea (2) jpg
Mark Higgins primul din dreapta jos dupa stabilirea recordului mondial pe Transfagarasan foto arhiva personala jpeg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png