De ce a lipsit Mirela Vaida de la Acces Direct. Ce cântăreață i-a ținut locul

Ultima actualizare:

    Care a fost motivul pentru care Mirela Vaida a lipsit de la Acces Direct
Care a fost motivul pentru care Mirela Vaida a lipsit de la Acces Direct

Fanii emisiunii Acces Direct au avut ocazia să o revadă pe Emilia Ghinescu la cârma emisiunii. Artistă i-a ținut locul Mireleie Vaida astăzi, însă numai pentru o singură ediție, deoarece Vaida se va întoarce maine în platou.

Dat fiind faptul că prezentatoarea este implicată și în proiectul Te cunosc de undeva, iar astăzi au loc filmările pentru semifinala emisiunii, Mirela Vaida nu a putut fi prezentă în platoul emisiunii de la Antena 1, astfel că Emilia Ghinescu, colega sa de scenă, a venit să-i țină locul, așa cum s-a mai întâmplat și în alte dăți.

''Mă bucur să vă revăd. Astăzi sunt prezentatorul de rezervă, pentru că știți că Mirela este ocupată cu proiectul Te cunsoc de undeva. Îi urez succes. De mâine va reveni la Acces Direct'', a spus Emilia Ghinescu.


    Emilia Ghinescu i-a ținut locul Mirelei Vaida la Acces Direct
Emilia Ghinescu i-a ținut locul Mirelei Vaida la Acces Direct

Emilia Ghinescu a avut și un mesaj pentru Mirela Vaida, după evenimentul trist prin care a trecut în urmă cu mai bine de o săptămână.

După ce frumoasa prezentatoare a fost atacată, chiar în direct, după ce o femeie dezbrăcată, cu probleme psihice, a intrat în platoul emisiunii și a aruncat cu un bolovan spre ea, Emilia Ghinescu a ținut să-i transmită un mesaj de încurajare.

Artista i-a transmis Mirelei Vaida că are încredere că aceasta va depăși cu bine această perioadă.

''Știu că indiferent ce se va întâmpla, Mirela este o puternică și va continua proiectul Acces Direct, mai ales că are în spate o echipă senzațională, căreia îi mulțuemsc că a investit în mine încredere. Îmi sunteți la inimă și sper ca acest sentiment să fie reciproc'', a declarat Emilia Ghinescu, în cadrul emisiunii.

image
image
image
image
image
image
gabriela cristea emisiun jpg
Dan Negru a lăsat Antena pentru Kanal D Sursa Kanal D
banner pique shakira png
adelina pestritu webp
ana odagiu jpg
gina si smiley fb 1 jpg