De ce are Dan Negru succes de Revelion. Există un secret pe care ni l-a spus chiar el

Carmen Tănase a fost domnitorul Vlad Țepeș la Revelionul lui Dan Negru
Carmen Tănase a fost domnitorul Vlad Țepeș la Revelionul lui Dan Negru

De 19 ani încoace, nici o televiziune publică sau comercială nu reușește să-l detroneze pe Dan Negru din postura de "Rege al Revelioanelor". Ba mai mult, unele posturi TV chiar au renunțat să mai investească bani în producții speciale de Anul Nou. Și de data aceasta, peste 3.700.000 de români au trecut în 2019 împreună cu Dan Negru, la Antena 1. Cum se explică succesul? Există o rețetă de la care timișoreanul nu se abate și pe care ne-a spus-o chiar el, într-un interviu exclusiv.

Nu are rival. Pentru al 19-lea an consecutiv, Dan Negru (47 de ani) reușește să fie lider de audiență cu programul de Revelion, de la Antena 1, pe toate segmentele de public.

Marea petrecere de Revelion a fost, și în acest an, la Antena 1! Revelionul prezentat pentru al 19-lea an consecutiv de Dan Negru a adus în fața telespectatorilor măști spectaculoase și zeci de artiști iubiți de marele public, într-un spectacol de zile mari.

Astfel, la Revelionul Starurilor 2019, cu ajutorul măștilor, Alex Velea l-a întruchipat pe Cocoșatul de la Notre Dame, Carmen Tănase a fost domnitorul Vlad Țepeș, iar Mihai Gâdea l-a adus pe scenă pe En Sabah Nur, din “X-Men – Apocalypse”. Chef Cătălin Scărlătescu s-a ascuns în spatele măștii Leonardo, una dintre cele patru Țestoase Ninja, Irina Loghin a fost SmallFoot, iar Cosmin Seleși a cântat, transformat în Scheletul din filmul animat “Coco”. Alexandru Arșinel s-a deghizat în Obelix, din “Asterix și Obelix”, Leonard Doroftei a fost Grinch, celebrul personaj morocănos care decide să fure Crăciunul, Adrian Enache l-a întruchipat pe Frankenstein, Maria Cârneci a fost Păcălici, cunoscut din jocul de cărți, în timp ce Elena Gheorghe a cântat deghizată într-o frumoasă extraterestră.

De ce este mereu Dan Negru lider de audiență

Într-un interviu acordat pe 19 decembrie, pentru emisiunea Click! Live, pe care o puteți urmări în fiecare miercuri, pe pagina de Facebook Click.ro, dar și pe site-ul ziarului nostru, www.click.ro, "Regele Revelioanelor" a explicat succesul pe care il are. Ne-a spus și de ce vedem la TV an de an cam aceiași oameni, în Noaptea dintre Ani, dar și care este rețeta audiențelor colosale pe care le face: constanța și chiar faptul că apelează la vedete care fac rating.

“Cred că marea belea a showbiz-ului e că nu e o piață, e un chioșc. Încăpem toți în același chioșc. Te și enervează chestia asta. Eu văd când facem listele pentru emisiuni, nu doar de Revelion. Ne învârtim în aceiași oameni. Cu cine facem? Cu ăla, cu ăla sau cu ăla. Încerci să schimbi, dar piața nu acceptă. Aduci pe cineva nou și piața spune: “Hai dă telecomanda!”. Publicul de televiziune e foarte conservator și te trezești că aduci un invitat nou, cool, dar publicul ia telecomanda. Și te întorci tot la cei pe care-i știi tu, cei care garantează căldurica ratingului", ne-a spus realizatorul tv la Click! Live.

Cât filmează Dan Negru pentru Revelion

Luni și marți, 17 și 18 decembrie, Dan Negru și vedetele adunate de el au filmat câte 8 ore pe zi pentru programul pe care-l vedem la sfârșitul acestui an. “Cam 8 ore pe zi se înregistrează, e complicat să aduni zeci de vedete la un loc. Tu trebuie să intri în stare de spirit de Revelion, chiar dacă filmezi cu câteva zile înainte. Și în pauze rămânem în stare. Pe holuri ne spunem “La mulți ani!”. Mi-l amintesc pe Rică Răducanu. Într-un revelion, în fiecare pauză spunea “La mulți ani!” tuturor”, a adăugat, amuzat, Dan.

Dan Negru, Revelion cu peste 3.700.000 de români

 • Minutul de aur al Revelionului Starurilor 2019, de la ora 0,37, a adunat în fața micilor ecrane 3.703.000 de români din toată țara, Antena 1 înregistrând 20,9 puncte de rating și 43,8% cota de piață. De asemenea, minutul de la miezul nopții a adunat în fața micilor ecrane 3.073.000 de telespectatori, la nivelul publicului din toată țara.

Cel de-al 19-lea program de Revelion prezentat consecutiv de Dan Negru, la Antena 1, difuzat în intervalul orar 22,15 – 02,00, a obținut în acest an o audiență mai mult decat dubla față de principalul competitor, Pro TV, la nivelul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 si 49 de ani.

 • "Revelionul Starurilor - 2019" a înregistrat pe acest segment de public 11,8 puncte de rating și 34,3% cota de piață, de peste doua ori mai mult față de ProTv, clasat pe locul al doilea, cu doar 4,8 puncte de rating și 14,1 procente din cota de piață.

La nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a obținut o audiență de aproape patru ori mai mare față de urmatorul clasat, Romania TV.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost deghizat în țestoasă Ninja
Chef Cătălin Scărlătescu a fost deghizat în țestoasă Ninja
 • Antena 1 a condus în topul audiențelor si la nivelul publicului din toată țara, cu o medie de 15,5 puncte de rating și 33,3 % cota de piață, urmată de Romania TV, cu 4 puncte de rating și 8,7% cota de piață.

La minutul de aur, de la ora 0,37, 3.703.000 de români urmăreau Revelionul Starurilor 2019, cifrele înregistrate fiind de 20,9 puncte de rating si 43,8% cota de piață.


  Acestea sunt vedetele pe care Dan Negru mizează aproape în fiecare an, de Revelionfoto: Antena 1
Acestea sunt vedetele pe care Dan Negru mizează aproape în fiecare an, de Revelionfoto: Antena 1
bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
cub brigitte pastramă png
george burcea in rolul lui lurch jpg
Potrivit declaraţiei de avere, Niculae Bădălău are aur şi diamante evaluate la 25 de mii de euro jpeg
niculae badalau foto marian iliescu
Gabriela Firea FOTO gov.ro
image
image
image
image
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu jpg
Oana Ionita profa de balet jpg
FotoJet jpg