De ce ascund fetele lui Gabriel Cotabiţă starea reală a tatălui lor


    Gabriel Cotabiţă face progrese uluitoarefoto: arhiva personală
Gabriel Cotabiţă face progrese uluitoarefoto: arhiva personală

Cele trei fiice ale lui Gabriel Cotabiţă nu s-au grăbit să dea sfoară-n ţară că tatăl lor şi-a revenit miraculos şi se pare că au un motiv întemeiat. Vestea că artistul se recuperează miraculos după stopul cardiorespirator pe care l-a suferit la 8 mai i-a încolonat imediat pe prietenii apropiaţi la uşa rezervei în care el se reface, lucru care nu a fost tocmai pe placul fetelor, care îşi doresc să-l protejeze.

Din dorinţa de a-l proteja la maximum în această perioadă, cele trei fiice evită să dezvăluie cât de bine se simte Gabriel Cotabiţă. Motivul lor ar fi, potrivit apropiaţilor, că vestea s-ar răspândi imediat şi toţi prietenii care s-au rugat pentru sănătatea lui ar da năvală la Spitalul Floreasca, scrie www.ziarulring.ro. Se pare că nici medicii nu recomandă accesul în rezerva lui Cotabiţă a prea multor persoane care l-ar putea obosi.

Gabriel Cotabiţă mănâncă singur şi recuperează kilogramele pierdute

În weekend, Gabriel Cotabiţă a continuat să se refacă, iar medicii vor emite următorul comunicat de presă despre evoluţia sănătăţii lui abia joi. În acest timp, artistul revine treptat la viaţa normală. "Starea lui Gabriel Cotabiţă continuă să se îmbunătăţească. Mănâncă singur de patru zile şi nu are mari restricţii alimentare. În locul stomei are un bandaj. În rest arată foarte bine. Fetele lui se feresc să dea prea multe detalii şi să afle toată lumea că tatăl lor se simte mai bine, pentru că după aceea vor veni foarte mulţi prieteni să-l vadă, iar el nu are cum să-i primească pe toţi. În spital, în rezerva unde se află, nu se poate intra oricum, în număr mare, pentru că există un regim foarte strict. În plus, nimeni nu ştie dacă îi face sau nu bine, într-adevăr, să vadă atâta lume", au declarat, pentru "ring", surse apropiate familiei Cotabiţă.

Gabriel Cotabiţă se reface cu asistenţă psihologică

Reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Floreasca, unde Gabriel Cotabiţă este internat de peste o lună, au anunţat, joi, că "pacientul prezintă o suferinţă cerebrală postanoxică, cu dezorientare temporospaţială şi perioade de agitaţie psihomotorie, e stabil din punct de vedere respirator şi hemodinamic, starea generală fiind uşor ameliorată". În plus, Cotabiţă e alimentat pe cale orală şi e mobilizat zilnic, beneficiind de şedinte de fizio-kinetoterapie şi asistenţă psihologică. Interpretul e aşezat zilnic la marginea patului şi chiar a făcut, susţinut, câţiva paşi. E hrănit cu alimente moi, dieta zilnică fiind realizată în funcţie de recomandările nutriţioniştilor. Gabriel Cotabiţă s-a închinat şi i-a mulţumit lui Dumnezeu când a reuşit să se ridice din nou din pat.

Gabriel Cotabiţă cântă şi vorbeşte limbi străine

Fericit că-şi recunoaşte prietenii şi familia, Cotabiţă stă de vorbă cu ei, plin de vervă, însă, la un moment dat, oboseşte. "A făcut ochii mari când m-a văzut… Părea bucuros. Am stat de vorbă mai bine de o oră cu el şi m-am bucurat enorm că s-a ridicat din pat şi că poate merge. Era plin de vervă. A vorbit mai mult el. Îşi amintea foarte multe lucruri despre diferite subiecte, dar în general despre lucrurile care îi plac. După o oră a obosit şi a lăsat-o mai uşor. La un moment dat, l-am provocat să vorbească în limba franceză. Mi-a vorbit la perfecţie”, a mărturisit pentru Click! un apropiat de-al lui Cotabiţă. Mai mult, se pare că artistul poate cânta din nou. 

Gabriel Cotabiţă a fost transferat la Spitalul Elias

Marţi dimineaţă (16 iunie), Gabriel Cotabiţă a fost transferat la Spitalul Elias. Artistul de 59 de ani se simte tot mai bine, iar la unitatea medicală respectivă poate beneficia de tratamente şi recuperare complexă.

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
caine jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
cub gina pistol smiley png
cub andi moisescu png
Imagine WhatsApp 2023 02 01 la 14 39 01 jpg
image
image
image
image
image
image
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg