De ce au amânat Gabriela Cristea și soțul ei botezul fetiței: „Suntem îngrijorați”


    Gabi Cristea și Tavi Clonda au spus că vor să mai aștepte până fac botezul fetițeiFoto: Facebook
Gabi Cristea și Tavi Clonda au spus că vor să mai aștepte până fac botezul fetițeiFoto: Facebook

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis să se arate din nou publicului, dar în cadrul unui interviu. Îndrăgitul cuplu a făcut dezvăluiri despre botezul fetiței lor, Victoria, iar prezentatoarea a mărturisit că a luat mult în greutate după naștere.

Invitați la Antena Stars, Gabi Cristea și soțul ei au dezvăluit când vor face botezul micuței Victoria. Motivul pentru care l-au tot amânat este ține de sănătatea fetiței:

"Mai mult mami îi dă de mâncare, eu mă ocup de «entertainment» în casă şi de lucrurile organizatorice. Dar nu l-am amânat, o să îl facem probabil undeva în aprilie..probabil după Paşte, să treacă Paştele. Da, eu sunt foarte hotărât că vreau să botez fetiţa! Nu am vrut să facem până acum botezul din considerente de sănătate, pentru că n-am vrut să fie frig şi să meargă să facă băiţă în altă parte decât în Biserică. Ne îngrijorăm fiecare pe partea lui..eu mă îngrijorez când e cu mami, că vreau să fie bine, când micuţa e cu mine, mami se îngrijorează şi mă întreabă dacă e bine..deci cam aşa stau lucrurile! Dar suntem ok, suntem echilibraţi. Important e ca ea să fie bine, să fie sănătoasă şi să aibă tot confortul necesar iar noi suntem mulţumiţi”, a spus Tavi Clonda în cadrul emisiunii.

Gabriela Cristea a mărturisit fără rezerve că silueta ei a avut serios de suferit după ce a născut, dar are ambiția să dea jos kilogramele în plus:

”Am avut suişuri şi coborâşuri..după ce am născut am pierdut 10 kg, dar am încercat să alăptez iar ca sa am lapte, a trebuit să mănânc destul de mult şi m-am mai îngrăşat încă 5 kg după ce am născut! Deci am slabit 10 kg acum, cu totul, dar mai am de slăbit incă vreo 5-6 poate. Mai ales că a fost şi zăpada acum, eu am stat numai pe afară ! Da, el a dat zăpada şi noi am stat şi ne-am uitat la el! Ni se părea foarte sexy când dădea zăpada. Eu m-am temut un pic de chestia asta, am fost aşa mai protectoare! Să treacă Postul şi atunci vedem”, a dezvăluit prezentatoarea.

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
camion thor24 1200 jpg
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
cub carmen brumă png
shutterstock bani 1953888304 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
andreea antonescu
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg