De ce e Mirabela Dauer singură, la 72 de ani: «Pe toți iubiții mei i-am cocolit, i-am alintat, i-am sufocat»

Mirabela Dauer şi Sandu Andriuţă
Mirabela Dauer şi Sandu Andriuţă

Solista Mirabela Dauer a fost iubită și a iubit cu patimă, dar a trecut și prin mari necazuri cu unul dintre partenerii ei de viață, care a agresat-o fizic și a amenințat-o cu moartea. Acum, la cei 72 de ani ai săi, celebra artistă recunoaște că are partea ei de vină, în eșecurile amoroase.

Mirabela Dauer (72 ani) a strălucit pe scenă, ca o divă, în anii tinereții, însă nici vocea de aur și nici chipul de păpușă nu au ajutat-o în dragoste. Interpreta a fost căsătorită de două ori, iar ultima experiență s-a dovedit a fi un adevărat coșmar, care a marcat-o pe viață. La doar 18 ani, pentru a se bucura de libertate şi de petreceri nocturne, fără să mai fie certată de tatăl ei, Mirabela s-a măritat cu Willy Dauer, căsnicie care s-a încheiat însă după doar cinci ani. Dar, cel de-al doilea mariaj avea să fie, după cum mărturisea, drama vieţii ei.

Mirabela Dauer: "Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat"

La începutul anilor '70, Mira s-a îndrăgostit de regizorul de televiziune Traian Popovici, rodul iubirii fiind fiul lor, Alexandru. Au divorțat ”cu cântec” după 8 ani de căsătorie. A urmat un proces dureros de custodie, în urma căruia copilul i-a fost încredinţat tatălui. Judecătorii au considerat că artista stătea prea mult plecată în turnee și nu ar fi avut timp și de băiat. Mirabela Dauer și-a luat inima în dinți și a povestit despre iadul trăit cu Traian Popovici: ”Am intentat divorţ din cauza violenţei lui. După atâtea bătăi pe care le-am încasat de la el, am cedat. Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu”. Totuși, ea n-a încetat să creadă în dragoste și le-a mai dat șanse și altor bărbați să o cucerească.


    Mirabela Dauer şi Sandu Andriuţăfoto: arhivă personală
Mirabela Dauer şi Sandu Andriuţăfoto: arhivă personală

S-a iubit și cu Sandu Andriuță, un ardelean cu zece ani mai tânăr, de care însă s-a despărțit în urmă cu opt ani. O vreme a fost atrasă și de un bărbat din SUA, a cărui identitate nu a vrut să o dezvăluie. Rămasă singură, acum, la 72 de ani, Mirabela a făcut o declarație dulce-amară: ”Eu sunt o fire mămoasă, cocoloașă așa. Pe toți iubiții mei pe care i-am avut i-am cocolit, i-am alintat și cred că a fost prea mult și s-au sufocat. Nu insist, dacă nu mă suni, nu deranjez. I-am sufocat prin bunătatea mea”, a declarat Mirabela Dauer recent, la emisiunea "Vorbește lumea", de la PRO TV.  

Citește și:

Mirabela Dauer: "Încă nu s-a născut bărbatul potrivit pentru mine"

Mirabela Dauer a vrut să se călugărească: "Îmi alesesem și mănăstirea". De ce s-a botezat abia la 49 de ani

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
FotoJet jpg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg