De ce solistă din România s-a îndrăgostit „Burlacul” Andi Constantin? "Mi-a plăcut foarte mult de ea"

Ultima actualizare:

    Andi Constantin, "Burlacul"
Andi Constantin, "Burlacul"

Andi Constantin este noul ”burlac” pe care se bat femeile din România! Campionul de fitness, în vârstă de 29 de ani, a intrat în show-ul „Burlacul”, de la Antena 1, după ce în trecut a participat la „Survivor România”, dar a fost și ispită la „Insula Iubirii”. Acum, Andi Constantin este bărbatul pentru care luptă 14 de fete în cel mai nou sezon din emisiunea „Burlacul”. Andi mărturisește că nu a avut foarte multe iubite până acum, dar își dorește o relație stabilă și o familie.

În ceea ce privește femeia pe care Andi și-o dorește, dacă se poate, pentru tot restul vieții, acesta spune că trebuie să fie sinceră, devotată relației și să aibă simțul umorului bine dezvoltat. Nu sunt singurele calități pe care Burlacul le caută la potențiala lui soție, însă nu-și dorește sub nici o formă să fie trădat.

De când a intrat în show, toate fetele au fost curioase să afle care este tiparul de femeie care i-ar da Burlacului viața peste cap. Deși concurentele de la „Burlacul” au băgat mâna în foc că acestuia îi plac blondele, iată că Andi le contrazice. El a dezvăluit care este femeia din showbiz de care s-a îndrăgostit, la prima vedere. “Am avut un crush ( n.r. îndrăgosteală) cu Ami. Mi-a plăcut foarte mult de ea. Acum m-am săturat de aventuri, vreau ceva serios, pentru toată viața”, a declarat Andi Constantin, la emisiunea Xtra Night Show.


    Ami a fost preferata lui Andi Constantinfoto: Instagram
Ami a fost preferata lui Andi Constantinfoto: Instagram

Andi Constantin: "Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez"

Andi are 29 de ani ani și este campion la fitness. Noul ”burlac” este plin de calități și se descrie ca fiind un om care iubește natura, animalele, dar și tot ceea ce ține de motoare. “Sunt timid și introvertit în realitate. Am avut și complexe fizice. Primul sport pe care l-am practicat a fost karate, kempo. Eram slăbuț din punct de vedere fizic, făceam și sală, și fotbal. Așa am câștigat forța și rezistența. Sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, a mai spus Andi Constantin. Filmările pentru emisiunea Burlacul au avut loc în Turcia, dar și în România. Răzvan Fodor, prezentatorul emisiunii, a filmat alături de Andi Constantin și de concurente pe străzile din Istanbul, Turcia.

Citește și:

Burlacul Andi Constantin a făcut turul emisiunilor tv. Unde a mai apărut acesta

Surpriză la Burlacul. Rodica Budurcă se retrage din emisiune după ce a făcut un accident grav cu mașina

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net