De ce stau despărțiți Anca și Adi Sînă

Ultima actualizare:

    Anca Serea, Adi Sînă și familia
Anca Serea, Adi Sînă și familia

Este al patrulea Crăciun pe care îl petrecem împreună cu familia Sînă-Serea. Iar adorabila Leah este al patrulea bebeluş al acestor celebri soţi pe care echipa revistei noastre se bucură să-l fotografieze lângă bradul festiv.

Cumva, ne-am obişnuit cu ei şi ei cu noi. Numai că, anul acesta, când i-am strâns pe toţi cei opt membri ai celei mai numeroase familii din showbiz, în atmosfera extrem de elegantă din conacul boieresc de la Manasia plutea o umbră de schimbare. David, copilul cel mai mare, va părăsi, la anul, confortul casei părinteşti pentru a-şi urma visul european sau chiar american. Anca, o mamă oarecum doborâtă de greutăţile acestei perioade, îşi cere dreptul la un pic de egoism... Celelalte file din povestea acestei familii de invidiat le descoperiţi, mai bine, singuri, din interviul nostru cât se poate de sincer cu Anca, Adi & co.

OK!: Bine v-am regăsit în formulă mărită, pentru a patra oară. Ce s-a schimbat în familia voastră de când ne-am văzut ultima dată?

Bine, răspunsul e destul de evident şi poartă numele de Leah. Anca  Sînă-Serea Da, avem un nou membru în familie, iar pe mine m-aţi prins într-o perioadă extrem de agitată, sunt super obosită. Sunt implicată în foarte multe proiecte şi acţiuni şi sunt mai mult singură, căci Adi are şi el o perioadă foarte încărcată şi pleacă foarte mult din ţară. Dinamica familiei noastre s-a schimbat din acest punct de vedere. Este greu.

Citește mai multe aici!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net