De la cine are Ioana Simion hainele de lux și mașina. «Nu sunt o pițipoancă pe care o îmbracă Ilie»

ioana simion ilie nastase deschidere1 jpeg
Ioana Simion, accesorii Hermes și bolid nou de lux

Zilele trecute, cuplul Ioana Simion-Ilie Năstase a fost surprins la cumpărături. Doamna fostului mare tenisman a afișat o ținută de 10.000 de euro, însă a ținut să clarifice că nici hainele, nici poșeta, și nici mașina cea nouă nu sunt cumpărate de Ilie. ”Ținuta pe care ați surprins-o în imagini este de la fostul meu soț, inculsiv mașina este de la el”, a spus Ioana pentru Click!.

Geantă Hermes de 8.000 de euro, cureaua și pantofi care pot ajunge la 2.000 de euro. În total, un outfit de 10.000 de euro pe care Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, l-a purtat la o ieșire în oraș. De când poartă titulatura de ”doamna Năstase”, constănțeanca s-a mai stilat și este mult mai atentă cu ieșirile ei, fiind și firesc, ținând cont de expunerea de care se bucură acum. Și, desi mulți ar crede că hainele și mașina cea nouă, un Mercedes C-Class sport, ar putea fi cadou de Ilie, iată că Ioana a ținut să specifice că a descoperit hainele exclusiviste de dinainte să îl cunoască pe Nasty.

image
Ioana Simion, accesorii Hermes și bolid nou de lux Foto: Mihai Ionescu

Ioana Simion: «Ilie nu m-a luat de la colțul străzii»

”Ținuta pe care ați surprins-o în imagini este o ținută oferită de fostul meu soț, inculsiv mașina este de la el. Și trebuie să recunosc că eram mult mai aranjată și cochetă până să-l cunosc pe Ilie. Am primit foarte multe haine și genți de la el. La orice aniversare, ieșire, că era Paris sau Dubai, îmi cumpăra mereu de la dimante, până la mașini. 22 de ani am fost căsătoriți și ne-am înțeles bine. Ne-am despărțit acum trei ani, nu mai comunicăm, dar am tot repsectul pentru el, pentru că este tatăl copilului meu. Așadar, când m-a cunosc Ilie, știam ce înseamnă și un Hermes, și un Chanel, nu m-a luat chiar așa de la colțul străzii. Nu sunt o pițipoancă pe care a luat-o și a îmbrăcat-o. Ilie, ca să îți ofere ceva, trebuie să îi ceri, ori eu sunt o femeie care se respectă și nu voi face niciodată așa ceva. Și, vă mai spun ceva, eram mult mai elegantă înainte să fiu cu actualul soț, pentru că aveam timp”, a declarat, pentru Click!, Ioana Simion.

image
Ioana Simion și fiul ei

Citește și:

Soția lui Ilie Năstase, detalii despre averea ei: 3 mașini, 3 apartamente și mai multe afaceri

Unde va face Ilie Năstase nunta cu Ioana Simion. “O să fie ceva discret”

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
gianina corondan tb1000 jpg
BeFunky collage (34) jpg
colaj grecia jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp