De pe scenă, la primărie. Potop de vedete pe listele electorale. Care sunt numele surpriză de la locale

Dan Urlăţeanu: ”Pensionarii săraci vor avea o masa caldă”
Dan Urlăţeanu: ”Pensionarii săraci vor avea o masa caldă”

Alegerile locale bat la uşă, astfel că mai multe nume cunoscute din show-biz se străduiesc, pe ultima sută de metri, să convingă electoralul că-şi merită locul în politică. Claudiu Bleonţ are planuri mari la Primăria Beliş, iar Elena Lasconi s-a mutat în Câmpulung, unde candidează pentru fotoliul de primar. Ieri, şi Magda Catone şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de consilier la Primăria Sectorului 2, Bucureşti.

Fosta vedetă PRO TV Elena Lasconi (48 ani) este candidatul USR pentru funcţia de primar la Câmpulung: “Iubesc Câmpulungul, renunţ la cariera mea pentru a aduce municipiul în secolul XXI şi a schimba viaţa oamenilor în bine. Refuz să mai fac parte din categoria oamenilor care se plâng de cine ne conduce. Eu am ales Câmpulung, un oraş fără miză, pentru că iubesc oamenii de aici, tradiţia, istoria.

Magda Catone și Claudiu Bleonț, colegi de teatru și de partid
Magda Catone și Claudiu Bleonț, colegi de teatru și de partid

Putem schimba România începând chiar cu un oraş mic, precum Câmpulung”, a spus Elena, potrivit unui comunicat. Elena e căsătorită şi are o fiică. Cât îl priveşte pe actorul Claudiu Bleonţ (60 ani), acesta a anunţat în iunie, pe pagina sa de Facebook, că va candida la Primăria Beliş, o comună din judeţul Cluj, din partea Partidului Naţional Liberal. „M-am mutat de câteva luni în Beliş. Tatăl meu a fost îndrăgostit de Apuseni şi mi-a transmis şi mie dragostea. Destinul m-a dus acolo, mi-am făcut buletin şi pandemia m-a făcut să zic că, dacă tot rămân aici să candidez la Primăria Beliş”, a declarat Claudiu Bleonţ, potrivit Monitorul de Cluj. Claudiu Bleonţ formează un cuplu cu actriţa Iulia Lazăr şi au împreună o fetiţă de 5 ani. 

Tudy Ionescu: ”Merităm un sector dezvoltat, curat, sigur şi sănătos!
Tudy Ionescu: ”Merităm un sector dezvoltat, curat, sigur şi sănătos!

Ieri, anunţ surpriză din partea actriţei Magda Catone (61 de ani). După aproape o viaţă pe scena teatrului românesc a decis că este momentul să facă o schimbare. Astfel că va candida la Primăria Sectorului 2 al Capitalei, din partea Partidului Naţional Liberal, pentru funcţia de consilier. „ Sunt convinsă că în această formulă putem schimba lucruri, putem reclădi sectorul 2 şi putem reda zâmbetul cetăţenilor”, a declarat Magda Catone.  

«Vreau să sprijin pensionarii, să nu mai ajungă la azil»


  Tudy Ionescu: ”Merităm un sector dezvoltat, curat, sigur şi sănătos!
Tudy Ionescu: ”Merităm un sector dezvoltat, curat, sigur şi sănătos!

Dar şi solistul Dan Urlăţeanu (65 de ani) sau Al Bano de România, cum i se mai spune, are emoţii pe 27 septembrie. El a fost propus, de Partidul României Europene, în funcţia de primvicepreşedinte al seniorilor din Bucureşti, la Primăria Capitalei, dar va rămâne, în continuare, şi preşedintele Asociaţiei Clubul Internaţional al Pensionarilor: ”Vreau să sprijin pensionarii, să nu mai ajungă la azil, să construim nişte locuri frumoase, pentru cei care nu mai au pe nimeni sau sunt aruncaţi de familii pe străzi, dar şi o cantină, unde cei cu pensii foarte mici să poată avea gratuit o masa caldă”, ne-a spus artistul. 

Printre candidaţi îl regăsim şi pe Tudor Tim Ionescu (35 ani), fostul iubit al Oanei Zăvoranu, care vânează postul de primar al sectorului 6 din Bucureşti, din partea ALDE. E licenţiat în comerţ internaţional, ştiinţe politice şi drept, şi-a făcut mare parte din studii în Belgia. Din 2016 este consilier general al Municipiului Bucureşti, cu o prezenţă de 100% la cele peste 70 de şedinţe ale Consiliului General. ”Sunt un tânăr antreprenor crescut de bunicii săi în spiritul respectului faţă de comunitate şi iubire a ţării, şi nu mă sfiesc să spun asta, chiar dacă pentru mulţi va suna desuet. Am fost crescut să respect şi să protejez natura şi viaţa, de aceea sunt şi activist pentru protecţia mediului, pentru protecţia şi bunăstarea animalelor. Merităm un Sector 6 dezvoltat, curat, sigur şi sănătos!”, spune Tudor. 

Tatăl Loredanei Groza intră în politică la 83 de ani 

Vasile Groza, tatăl solistei Loredana Groza, debutează în politică la 83 de ani. Are gânduri mari pentru oraşul natal, Oneşti, unde speră să obţină un post de consilier: ”Pentru că iubesc Oneştiul, am hotărât să trec la un alt nivel, drept pentru care m-am alăturat lui Laurenţiu Neghină (n.r. candidat din partea Partidului Mişcarea Populară, pentru a pune umărul la dezvoltarea Oneştiului. Experienţa mea va fi de bun augur în luarea unor decizii corecte, în cadrul Consiliului Local Oneşti. Să fie într-un ceas bun!”, a scris Vasile Groza, pe Facebook.  

De la «Insula Iubirii», la Primăria Sânandrei 

loredana groza tata 1 jpeg

Vă mai amintiţi de Liviu Gherman (47 de ani), fost concurent la ”Insula iubirii” (Antena 1), ediţia din 2017? El candidează la funcţia de primar al comunei Sânandrei, judeţul Timiş: ”S-a format la şcoala gimnazială Sânandrei, după care a urmat liceul Auto la Timisoara, iar apoi stagiul militar la pompieri. La vârsta de 25 de ani şi-a deschis prima firmă destinată reparaţiilor de pantofi. Liviu Gherman are un mare potenţial prin viitoarele proiecte propuse şi prin experienţa antreprenorială dobândită în ultimii 25 de ani”, este el prezentat, pe Facebook. Liviu Gherman şi Bianca Gherman, cu care a fost la concursul de la Antena 1, au o fetiţă superbă. 

Citește și:

Magda Catone a intrat în PNL și va candida la sectorul 2

Claudiu Bleonț vrea să renunțe la actorie si să devină primar într-o localitate din Apuseni

shutterstock 1833215881 jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1  Radu Stefan Banica jpg
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu jpg
FotoJet (1) jpg
Arab jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
image
image
image
image
Mara G si Mario Mutu jpg
Oana Ionita profa de balet jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg