Decizia de ultim moment a solistei Adda, în ultimul trimestru de sarcină


    Adda și Cătălin Rizea au avut cununia civilă la Târgu MureșFoto: arhivă personală
Adda și Cătălin Rizea au avut cununia civilă la Târgu MureșFoto: arhivă personală

Adda, interpreta unor hituri ca “Nu plânge, Ană” sau “Lupii”, este una dintre viitoarele mămici din showbiz-ul autohton. Tânăra a primit învoire de la medic să-și continue cariera muzicală pe perioada sarcinii, dar pentru ultimele săptămâni înainte de a naște a luat o decizie importantă.

Încă o vedetă din showbiz este gata să ia o pauză de la concerte şi spectacole. Este vorba de interpreta Adda, Ada Alexandra Moldovan (24 de ani) pe numele ei din buletin, care este pregătită să pună capăt perioadei de concerte. Artista este însărcinată în şapte luni şi a hotărât să intre în vacanță după cele două concerte pe care le va susține în perioada următoare.

Medicul care îi urmărește sarcina a asigurat-o că totul decurge perfect și i-a dat voie să urce pe scenă. Adda ar trebui să nască în jurul datei de 29 octombrie şi este deja pregătită să-şi ia rolul de mamă în serios.

Adda a mers alături de soţul şi impresarul ei Cătălin Rizea la concertul Rihannei de la Bucureşti, semn că sarcina îi lasă deocamdată multă libertate de mișcare.

mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (11) jpg
FotoJet (10) jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
FotoJet (9) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png