Declaraţia uimitoare pe care o face Andi Moisescu despre Olivia Steer, soţia lui

Ultima actualizare:
Băieții lui Andi iubesc sporturile de iarnă
Băieții lui Andi iubesc sporturile de iarnă

Andi Moisescu nu este foarte generos cu detaliile despre familia lui, însă joi, 23 august, odată cu lansarea noii grile de toamnă, a postului PRO TV, el ne-a acordat un interviu incendiar, în care ne-a spus o mulţime de noutăţi. Pe Andi Moisescu îl veţi vedea pe sticlă cu emisiunile „Apropo TV” şi “Pe bune!?”, însă va începe şi preselecţiile pentru “Românii au talent”.

Click!: Salutare! Ce-ţi mai fac flăcăii, Andi?

Andi Moisescu: Se bucură de vacanţă, ti-o spun pe aia dreapta. Luca şi David au 10 si 12 ani.

Sunteţi o familie sportivă, am văzut pe reţelele sociale că faceţi tot felul de sporturi.

Ne mişcăm. Eu sunt mare amator de vacanţe cu multe activităţi, în care nu stai să te plictiseşti. Am încercat să le transmit dragostea asta pentru sport şi aş şi zice că mi-a reuşit. Amândoi au fost azi (23 august, n.r) în Skate Park, s-au dat peste cap cu trotinetele. I-am dus fix înainte să ajung aici, la lansarea de grilă a PRO TV-ului.

Mai ai timp şi pentru tine, având în vedere că ai trei emisiuni la care lucrezi, “Pe bune”, “Apropo TV “ şi “Românii au talent”?

Am destul timp. Dar ce crezi, că le fac singur? Cred că am descoperit acest secret, că dacă îţi aduci alături oamenii de care ai nevoie poţi să faci multe lucruri. Şi eu cred că am reuşit să găsesc solutia. Am o echipă foarte mare la “Românii au talent”, una mai micuţă, dar bună  la “Pe bune” şi una şi mai micuţă, la “Apropo TV”, dar excepţională. Şi în varianta asta pot să le fac pe toate.

Şi ce mai faci în rest dacă mai ai timp?

Unele lucruri sunt mai puţin vizibile, pentru că le fac în zona evenimentelor private. Mai vizibilă este această reîntoarcere a mea către o pasiune mai veche, şi anume învârtirea discurilor. M-a apucat din nou  să pun muzică în cluburi cu mai vechii lupi de mare, prieteni cu care am pus muzică şi în tinereţe, cu foşti colegi de la Pro FM.


    Andi Moisescu a revenit la vechea sa pasiune: este DJ la evenimentefoto: arhivă personală/Facebook
Andi Moisescu a revenit la vechea sa pasiune: este DJ la evenimentefoto: arhivă personală/Facebook

Eşti pregătit de noul sezon de la “Românii au talent”?

O să râzi, dar încerc să văd cam tot ce se mai vede în materie de talente prin alte părţi. E bine să fii cât mai puţin surprins, ca să pot să fiu surprins de actele care cu adevărat merită să mă surprindă. În fiecare an spun că nu mă mai surprindă nimic, dar uite că mă înşel.

Cine ţi-ai dori să vină în juriul “Românii au talent” lânga tine, după plecarea Mihaelei Rădulescu?

Întotdeauna am fugit de răspunderea asta. Este mai puţin important dacă e femeie sau bărbat. E foarte important sa fie cineva care să ocupe o astfel de poziţie.  E o temă drăguţă “Românii au talent”, pe care eu am prins-o de la începuturile ei şi am avut timp să o descopăr, încet-încet, în timp ce ea se forma. E mai dificil când ea e deja formată, însă nu imposibil. E loc.

Andi Moisescu a revenit la vechea sa pasiune: este DJ la evenimente
Andi Moisescu a revenit la vechea sa pasiune: este DJ la evenimente

Ce ai zice dacă ar veni băieţii tăi şi ar face nişte scheme periculoase în faţa juriului?

Să nu crezi că nu s-au gândit (râde). Conform regulamentului, eu nu pot fi în juriu şi ei să presteze pe scenă. S-a întâmplat asta la ei la şcoală, unde au avut un concurs din ăsta, de talente, şi eu am fost în juriu. Şi am zis că vin cu o singură condiţie: când prestează copiii mei să mă înlocuiască cineva în juriu. Să nu avem discuţii.

Soţia ta, Olivia Steer, nu ţi-ar plăcea să se întoarcă în televiziune?

Nu ştiu dacă o mai pasionează subiectul ăsta, mă bucur foarte tare să o văd în varianta în care să se ocupe exact aşa cum se ocupă de copiii noştri. Este cartea câştigătoare, şi pentru care îi voi rămâne profund recunoscător. E foarte important când de copii se ocupă mama şi tata. E cea mai norocoasă ecuaţie posibilă.

image
image
image
image
image
image
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
banner Sanziana Buruiana  png
ioana ginghina alexandru papadopol jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net