Delia Matache, ameninţare la adresa colegilor juraţi!

Ultima actualizare:

    Delia Matache îşi ameninţă colegii juraţi
Delia Matache îşi ameninţă colegii juraţi

Doar câteva ore îi mai despart pe telespectatori de marea premieră a celui de-al patrulea sezon al show-ului X Factor – Mai mult decât voce, de la Antena 1. Juraţii Delia Matache, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică pornesc în această seară spectacolul căutării celor mai talentaţi concurenţi. Iar la final, în urma votului publicului, doar unul dintre aceaştia va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Frumoasă, sexy, talentată, Delia Matache reprezintă o adevărată ameninţare pentru ceilalţi doi juraţi! Blonda spune că recunoaşte un concurent cu factorul X dintr-o singură privire. În plus, vedeta e mai nerăbdătoare ca oricând să înceapă marea competiţie:  „Am colegi noi anul ăsta şi vreau să îi văd de ce sunt în stare. Să nu uite cumva cine a câştigat X Factor anul trecut!”, a ameninţat artista.

A scos până acum 15 albume şi a susţinut sute de concerte. Se teme, oare, Ştefan Bănică de ameninţarea Deliei? „Am făcut multe lucruri până acum, dar n-am fost niciodată jurat. Întrebi dacă îmi e teamă? În niciun caz. Nu mă apuc de ceva dacă nu e extraordinar. Şi o să fie. O să fie mai mult decât voce!”, a povestit juratul.

Gata întotdeauna să cânte şi să danseze, nici showmanul Hora Brenciu nu are de gând să stea cu mâinile în sân. „Stimaţi telespectatori, o să alerg prin sală, n-o să stau. Da, o să învârt toate scaunele şi o să rup toate barierele. Vine X Factor, e nebunie, e cel mai tare spectacol”, anunţă Horia Brenciu.

Anul acesta, Răzvan şi Dani par să se întreacă pe ei în culisele show-ului, un backstage care depăşeşte cu mult orice închipuire şi căruia în acest an i s-a alăturat şi Florin Ristei. Au la îndemânã un întreg arsenal – sãbii şi cãşti de vikingi, ochelari de toate felurile, bâtã de baseball, cascã de fotbal american, caschetã de poliţist, tot felul de costume, peruci, stropitori, un pian, ba chiar şi colace de salvare. Iar atunci când nu fac apel la nimic din recuzită, băieţii pur şi simplu ies pe scenă pentru a imortaliza un moment emoţionant.

Palatul Copiilor din Capitalã s-a dovedit neîncãpãtor pentru sutele de concurenţi veniţi din întreaga ţarã pentru a da proba de foc, cea a interpretãrii în faţa juriului. Pe parcursul a zece zile, Delia, Brenciu şi Bănică au avut misiunea dificilă de a-i alege pe cei mai buni dintre cei mai buni, din miile de participanţi care s-au prezentat la preselecţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
carmen harra piersic 1868x1080 1 jpg
florin piersic bianca dragusanu jpg
dan negru facebook jpg
banner gabriela cristea png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
image png
cristina siscanu jpg
Alin Oprea a mers la Cluj, de Paște foto arhiva personală
image
actualitate.net
image
actualitate.net