Delia, pusă de tată să se îmbrace decent la botezul nepoatei

Ultima actualizare:

    Delia şi-a botezat nepoata duminică
Delia şi-a botezat nepoata duminică

Emoții mari duminică pentru Delia Matache (36 de ani) și soțul ei, Răzvan Munteanu. Cei doi au fost nași de botez pentru nepoțica lor, Jessica, fiica Oanei şi a lui Răzvan Miheţ. Fericitul eveniment a reușit să strângă laolaltă toată familia, pentru că a fost prezent şi bunicul Ion Matache, reîntors acasă după ani de călugărie la Muntele Athos.

Duminică, ora 14.00, biserica Naşterii Maicii Domnului, din Dorobanţi. Zona s-a umplut de ziarişti, fotoreporteri şi cameramani, căci acolo urma să aibă loc unul dintre cele mai aşteptate botezuri-VIP. Oana, sora cea mică a Deliei, şi-a creştinat fetiţa născut în decembrie, anul trecut, iar naşă a fost chiar celebra solistă, alături de soţul ei, Răzvan Munteanu. Aproximativ 30 de persoane, prieteni şi rude, au fost prezente, iar pe lângă drăgălaşa bebeluşă, în centrul atenţiei au fost şi naşii, datorită ţinutelor şic.

Delia a purtat o rochie de culoare aurie, peste genunchi, asortată cu o pereche de sandale cu toc înalt, iar Răzvan a ales un sacou negru cu dungi albe, pantaloni negri și adidași cu talpă albă. De asemenea, jurata de la “iUmor” (Antena 1) a fost atentă ca şi coafura să fie una specială, iar înainte de botez şi-a făcut părul albastru, cu şuviţe verzi. Şi sora ei a fost ca o zână, că doar nu degeba e poreclită Oana Cosânzeana. A purtat o rochie midi, argintie, iar pe cap a purtat o coroniţă din flori, la fel ca micuţa Jessica. De altfel, tatăl lor, om cu frică de Dumnezeu şi cu respect pentru biserică, şi-a dorit ca fetele să aibă apariţii cuminţi la slujba de botez.


    Gina Matache a fost foarte emoţionată la botezul nepoatei
Gina Matache a fost foarte emoţionată la botezul nepoatei

“A fost o bucurie mare când mi-am strâns pentru prima dată nepoata în brațe. Am sfătuit-o pe Oana să-şi crească fetiţa în dragoste și înţelegere. Este foarte important să ne creștem copilul în spiritul creștin, mai mult decât a le da nu știu ce case, moșteniri sau averi. Asta este cea mai importantă moștenire, educația, iar educația trebuie să fie creștină. Înainte de botez, am întrebat-o pe Oana cum se îmbracă și văd că s-a îmbrăcat decent. Asta pentru că ești în fața lui Dumnezeu și trebuie să ai grijă. Şi de Delia mi-a plăcut cum s-a îmbrăcat, sunt mulţumit”, a declarat Ion Matache pentru Click!, care s-a tuns şi şi-a ras barba după ce a venit de la Muntele Athos.

“Fata a plâns foarte puţin în biserică”


    Jessica a fost cuminte în timpul slujbei
Jessica a fost cuminte în timpul slujbei

Tinerii părinţi ne-au spus că ceremonia a decurs aşa cum şi-au dorit şi că Jessica a fost foarte cuminte. “A fost totul foarte liniștit, fata a plâns puțin în biserică. Nici nu a scufundat-o preotul, au făcut totul foarte civilizat. Pe lângă numele de Jessica, pe fetiță o mai cheamă și Cristina”, ne-a zis Oana, vizibil emoționată.

De nerecunoscut a fost şi bunica Gina Matache, mama surorilor Delia şi Oana. A fost tare elegantă şi emoţionată. “Este firesc să ai emoții, plus că am fost cu toții, împreună. Asta a fost cel mai important, toate au mers strună! Delia și Răzvan o să plece din București, dar asta nu este o problemă, o să îi facem noi băița fetiței. Delia a avut emoții înainte de botez, pentru că nu știa ce trebuie să facă, îmi spunea că poate o ceartă părintele”, ne-a declarat Gina Matache.

Gabi Cristea şi naşa Cristina Şişcanu au petrecut cu 150 de invitaţi


    Gabi Cristea şi-a botezat fetiţa
Gabi Cristea şi-a botezat fetiţa

Sâmbătă, Gabriela Cristea (43 de ani) şi Tavi Clonda (37 de ani) şi-au creştinat și ei fetiţa în vârstă de 8 opt luni, pe Bella Victoria Margot. Fericitul eveniment a avut loc la Biserica “Sfinţii Mihail şi Gavriil”, din comuna Corbeanca. Alături le-au fost rudele, prietenii apropiaţi, dar şi două perechi de naşi: soţii Mădălin Ionescu / Cristina Şişcanu şi sora lui Tavi, Ioana Aramă, şi Tudor, bun prieten cu celebrul tătic. După slujbă, care a durat aproximativ o oră, părinţii şi naşii au plecat la un restaurant din Pipera, pentru a petrece alături de cei 150 de invitaţi. Cu toţii au făcut patrada modei în ţinute elegante şi s-au distrat până în zori.

Fiul lui Mutu a luat de pe tavă mingea de fotbal


    Tiago, fiul Sandrei şi al lui Adrian, a împlinit un an pe 14 aprilie
Tiago, fiul Sandrei şi al lui Adrian, a împlinit un an pe 14 aprilie

Şi în familia Mutu a fost mare petrecere, căci fiul lui Adrian şi al Sandrei, Tiago, a împlinit un an pe 14 aprilie. Părinţii i-au făcut petrecere la piscină, cu grătare, baloane, candy-bar, personaje de poveste. Tortul a fost spectaculos, în formă de tricou de fotbalist, iar de pe tavă, conform obiceiului de la tăierea de moţ, băieţelul lui Mutu a ales mingea de fotbal, spre încântarea fostului atacant al echipei naţionale. „Ai apărut în viaţa mea din motive ştiute doar de Dumnezeu. Mi-a făcut un dar divin, pe tine, băiatul meu! Mulţumesc că m-ai ales să îţi fiu mămică! Te iubesc din toată inima mea!”, a scris Sandra Mutu pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Peștele este vedeta mesei jpeg
image
image
image
image
image
image
vera wang costum baie 74 ani instagram jpg
TikTok jpg
Adina Halas a sărbătorit în luna mai și 13 ani de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale și tatăl copilului ei, Lucian Hugeanu
banner oana roman png
banner sanziana buruiana png
iulia vantur si salman khan 8 webp
anisia gafton jpg
banner razvan simion png
image
actualitate.net
image
actualitate.net