Denis, artistul The Motans, a filmat live un videoclip cu cei 5000 de spectatori pentru o nouă piesă

Ultima actualizare:

    The Motans pregătește o nouă piesă la care a filmat clip chiar la concertul susținut la Arenele Romane
The Motans pregătește o nouă piesă la care a filmat clip chiar la concertul susținut la Arenele Romane

Peste două ore și jumătate de muzică live, bilete sold out, scenografie specială, efecte pirotehnice și lasere asigurate de KLS Lasers, Pyro Events și 5000 de spectatori care s-au bucurat de o seară spectaculoasă la cel mai mare concert The Motans de până acum. Pe 31 mai, la „The Motans Grand Concert” de la Arenele Romane, Denis a oferit un show magic, cu multe momente încărcate de emoție și de surprize, așa cum le-a promis fanilor săi, pe care i-a numit „o parte din familia The Motans”.

Concertul The Motans a creat o premieră la București cu un sistem de sonorizare D&B GSL, cel mai performant model de sunet, care nu există în România și care a fost adus special din Ungaria, pentru acest eveniment. 

Spectacolul a fost deschis de Lucia și de Dara, iar artistul The Motans, împreună cu 5 backing vocals, a intrat pe scenă într-un decor teatral, impresionant, alături de coloane romane în mișcare în formă de statui vivante. „Mă bucur foarte mult să vă văd pe toți, mă bucur nespus de mult că ați venit cu toate că vremea nu se anunța tocmai bună, dar iată că ține cu noi. Am pregătit aproximativ jumătate de an acest show, o să vedeți foarte multe lucruri frumoase, interesante. Sper din tot sufletul să vă simțiți bine. Simțiți-vă ca la voi acasă”, și-a întâmpinat Denis publicul, mărturisind și că este foarte emoționat.

Irina Rimes a cântat alături de artist la marele concert
Irina Rimes a cântat alături de artist la marele concert

El a cântat peste 20 piese, iar din playlistul show-ului, organizat în parteneriat cu LIDL, powered by KISS FM, nu au lipsit „Versus”, „Înainte să ne fi născut”, reorchestrată live pe scenă, cu o harpă, „Jackpot”, „August”, „1000 RMP”, „Nota de plată”, „Drama Queen”, „POEM” sau „Maraton”, interpetată împreună cu un cor de studenți ai Academiei Tehnice Militare.

Grafica realizată exclusiv pentru acest spectacol a fost completată pe toată durata show-ului de artificii, confetti și baloane uriașe. Alte momente inedite au inclus brățări luminoase care se aprindeau în funcție de momentele muzicale și tricourile The Motans, cadou pentru fani, care au zburat de pe scenă către public la piesa „1000 RPM”.


    Irina Rimes a cântat alături de artist la marele concert
Irina Rimes a cântat alături de artist la marele concert

 Cea mai mare surpriză a serii a fost o cerere deosebită, dar și un cadou pe care Denis Roabeș l-a făcut spectatorilor: rugămintea ca toți cei prezenți să participe la filmarea unui videoclip live, în timpul concertului, pentru noua sa piesă, „Valuri mari”, finalizată cu o seară înainte și interpretată pentru prima oară la Arenele Romane.

„Ieri am terminat de scris această piesă și vrem să facem un clip cu voi. O să vă rog ca de la începutul piesei și până la finalul ei să stați cu mâinile în aer. Ele vor simboliza valurile și piesa este despre asta: să nu lăsați niciodată mâinile jos și să faceți valuri. Este o piesă foarte puternică pentru mine și sper din tot sufletul să nu plâng de emoție, ca un copil de 12 ani. Și să sperăm că ne iese din prima dublă”, i-a încurajat artistul pe fanii săi.

Seara nu s-a încheiat fără prezența a două invitate foarte iubite, care au electrizat publicul și au fost întâmpinate în ropote de aplauze: Irina Rimes și Delia, alături de care artistul The Motans a interpretat mai multe piese. După această experiență, emoționantă și copleșitoare pentru Denis, el a mulțumit din nou fanilor. „Vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au onorat cu prezența la această reuniune a familiei The Motans,  publicul a fost cel care a făcut ca acest concert sa fie extraordinar si unic. A fost cu adevărat un Grand Concert, o poveste frumoasă pe care am trăit-o împreună.  Multumesc Global Records, NGM Creative și desigur echipei The Motans pentru toată munca depusă.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
banner Alexandru Dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net