Denisa de la Bambi, mu┼čcat─â de pe┼čti ├«n vacan┼úa din Corfu

image
Denisa a încercat pentru prima dată această experienţă

Jum─âtatea brunet─â a trupei Bambi a ├«ncercat senza┼úii noi ├«n vacan┼úele pe care le-a avut ├«n aceast─â var─â. A s─ârit ├«n ap─â de pe st├ónci, a pedalat la biciclet─â ├«n piscin─â ┼či s-a l─âsat mu┼čcat─â de picioare de pe┼čti┼čori.

Denisa ┼či-a luat por┼úia de distrac┼úie ┼či de relaxare pe acest an. ├Ämpreun─â cu so┼úul ei, au fost o s─âpt─âm├ón─â la un hotel de lux ├«n Turcia ┼či ├«nc─â o s─âpt─âm├ón─â ├«n Corfu. Aici a ├«ncercat una dintre cele mai ciudate experien┼úe: ┼či-a b─âgat picioarele ├«ntr-un mic bazin cu pe┼čti┼čori ┼či s-a l─âsat mu┼čcat─â de ace┼čtia. Totul ÔÇ×├«n scop terapeuticÔÇŁ.

ÔÇ×Se spune c─â este o metod─â de cur─â┼úare a picioarelor de celule moarte, pentru c─â pe┼čti┼čorii vin ┼či te ciugulesc. Asta, ├«ns─â, s-a v─âzut prea pu┼úin. A fost mai mult o terapie psihic─â pentru mine, c─â am reu┼čit s─â-mi st─âp├ónesc frica ┼či emo┼úiile ┼či am ├«ncercat, pentru prima dat─â, aceast─â experien┼ú─â. A fost foarte ciudat. Am f─âcut gre┼čeala s─â-mi bag mai ├«nt├ói un singur picior, s─â v─âd cum e. Numai c─â pe┼čti┼čorii au n─âv─âlit pe el, iar senza┼úia a fost dubl─â. Pe parcurs m-am obi┼čnuit, chiar m-am relaxat. Am f─âcut acest lucru mai mult de curiozitate, dar nu m-a impresionatÔÇŁ, a povestit Denisa pentru Click!

image
A sim┼úit ni┼čte g├ódil─âturi

Apa din mare nu i-a oferit acelea┼či senza┼úii, pe┼čti┼čorii de acolo nu erau chiar at├ót de ├«ndr─âzne┼úi. A ├«notat mult, s-a bronzat, dar a f─âcut ┼či sport. ÔÇ×La hotelul din Turcia m─â duceam zilnic la sal─â, am f─âcut chiar ┼či aqua cycling, adic─â am pedalat ├«n piscin─â pe ni┼čte biciclete speciale. Gata, am intrat ├«ntr-un program de sport ┼či de alimenta┼úie s─ân─âtoas─â. Natura te ajut─â doar p├ón─â la o anumit─â v├órst─âÔÇŁ, mai spune Denisa, r├óz├ónd.

image
În Turcia, a făcut sport în fiecare zi
bote bal contesa JPG
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
image png
carmen iohannis presidency.ro
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
lidia buble png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg