Denisa de la Bambi, muşcată de peşti în vacanţa din Corfu


    Denisa a încercat pentru prima dată această experienţă
Denisa a încercat pentru prima dată această experienţă

Jumătatea brunetă a trupei Bambi a încercat senzaţii noi în vacanţele pe care le-a avut în această vară. A sărit în apă de pe stânci, a pedalat la bicicletă în piscină şi s-a lăsat muşcată de picioare de peştişori.

Denisa şi-a luat porţia de distracţie şi de relaxare pe acest an. Împreună cu soţul ei, au fost o săptămână la un hotel de lux în Turcia şi încă o săptămână în Corfu. Aici a încercat una dintre cele mai ciudate experienţe: şi-a băgat picioarele într-un mic bazin cu peştişori şi s-a lăsat muşcată de aceştia. Totul „în scop terapeutic”.

„Se spune că este o metodă de curăţare a picioarelor de celule moarte, pentru că peştişorii vin şi te ciugulesc. Asta, însă, s-a văzut prea puţin. A fost mai mult o terapie psihică pentru mine, că am reuşit să-mi stăpânesc frica şi emoţiile şi am încercat, pentru prima dată, această experienţă. A fost foarte ciudat. Am făcut greşeala să-mi bag mai întâi un singur picior, să văd cum e. Numai că peştişorii au năvălit pe el, iar senzaţia a fost dublă. Pe parcurs m-am obişnuit, chiar m-am relaxat. Am făcut acest lucru mai mult de curiozitate, dar nu m-a impresionat”, a povestit Denisa pentru Click!

A simţit nişte gâdilături
A simţit nişte gâdilături

Apa din mare nu i-a oferit aceleaşi senzaţii, peştişorii de acolo nu erau chiar atât de îndrăzneţi. A înotat mult, s-a bronzat, dar a făcut şi sport. „La hotelul din Turcia mă duceam zilnic la sală, am făcut chiar şi aqua cycling, adică am pedalat în piscină pe nişte biciclete speciale. Gata, am intrat într-un program de sport şi de alimentaţie sănătoasă. Natura te ajută doar până la o anumită vârstă”, mai spune Denisa, râzând.

În Turcia, a făcut sport în fiecare zi
În Turcia, a făcut sport în fiecare zi
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
caine covid carantina china foto twitter jpg
infidelitate 0 jpeg
Anamaria Prodan
concediul de odihnă
Jose Maria Gimenez Fernando Muslera Sebastian Sofa Edinson Cavani Daniel Ghana Uruguay Foto EPA EFE jpg
Xhaka Captură Youtube png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg