Designerul Irina Voinea: "Gina poartă mereu hainele pe care i le fac lui Smiley"


    Smiley și Gina Pistol adoră creațiile Irinei Voineafoto: Instagram
Smiley și Gina Pistol adoră creațiile Irinei Voineafoto: Instagram

Designerul Irina Voinea și-a lansat o nouă colecție de haine, alături de alți creatori celebri, care s-a numit "Urbanland". Tânăra este recunoscută pentru colaborarea ei cu Smiley, dar și cu alte vedete PRO, așa că am vrut să aflăm mai multe despre cum lucrează, dar și despre relația cu Smiley și Gina Pistol.

La cei 31 de ani, Irina Voinea a devenit cunoscută după ce a colaborat cu Smiley pentru multe show-uri de televiziune, unde i-a asigurat vestimentația. Cu ocazia prezentării colecției "Urbanland", tânăra ne-a povestit câte ceva despre relația pe care o are cu juratul de la "Superstar România" (PRO TV).

"Omul pe care îl admir din toate punctele de vedere este Smiley"

"Este o colecție în parteneriat cu Kaufland și încă nu știu când se poate găsi la magazine. Fac haine pentru oameni între 17 și 45 de ani. Inspirația mi-o iau din tot ce interacționează cu mine, din tot ce mă atrage. Folosim ingrediente un pic din trecut și un pic din viitor, iar așa facem prezentul. Mă inspiră fiecare stil unic. Smiley este modelul meu și este unul bun. Fac piese unicat și mulți îmi scriu pe site ce vor, iar alții îmi spun că vor ce poartă Smiley. Omul cu care lucrez cel mai mult și pe care îl admir din toate punctele de vedere este Smiley. Este un om care mi-a dat mereu libertate să fiu așa cum sunt. Și dintre toate toate colaborările, pentru că oricum am parte de multe colaborări minunate, și chiar sunt recunoscătoare, el e un tip creativ. El știe să-mi poarte creațiile, i se potrivesc foarte bine. Mi se pare că e omul pentru care, între ghilimele, muncesc cel mai puțin, pentru că orice idee îmi vine o să-i vină bine. Are încredere și contează foarte mult că suntem pe aceeași lungime de undă creativă. Contează foarte mult. Gina poartă mereu hainele pe care i le fac lui Andrei. Ultima oară mi-au trimis poze cu ei de la Untold, imbrăcati cu haine de la mine", ne-a mai spus Irina.

Citește și:

Ea e femeia din umbra lui Smiley! Ce spune solistul despre Irina Voinea, stilista care îl îmbracă!

Stilista lui Smiley se ocupă şi de vedetele de la «Imperiul Leilor», noua emisiune de la PRO TV

Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
FotoJet jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
Faimosi Survivor camp jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png