Dezamăgită, Luminița Anghel a fugit în America! Ce s-a întâmplat

Ultima actualizare:

    După eșecul din 2015, Luminița Anghel nu va participa la selecția națională pentru Eurovision 2016foto: arhiva personală
După eșecul din 2015, Luminița Anghel nu va participa la selecția națională pentru Eurovision 2016foto: arhiva personală

Cunoscuta interpretă de muzică uşoară a plecat din ţară hotărâtă să nu revină prea curând după ce a realizat că nu mai este apreciată. Şi totuşi, înainte de a pleca, Luminiţa Anghel (47 de ani) a lăsat o urmă muzicală, rodul colaborării cu Mihai Alexandru.

Dezamăgită de showbiz-ul autohton şi de problemele din viaţa particulară, interpreta Luminiţa Anghel a fugit cu familia în America. Solista nu a confirmat dacă este vorba despre o plecare definitivă sau este doar într-o vacanţă de câteva luni.

Înainte de plecare, Luminiţa a stat multă vreme în studioul de înregistrări împreună cu compozitorul Mihai Alexandru (Al Mike Production). Ci doi au înregistrat împreună piesa “Prinzoniera”.

După o perioadă de 15 ani de înţepături şi rivalitati între cei doi, Mihai Alexandru a căzut la pace şi i-a făcut Luminiţei o piesă care se potriveşte de minune cu vocea ei. Cei doi mari specialişti în Eurovision, Luminiţa Anghel şi Mihai Alexandru, au realizat o piesă splendidă, însă spre dezamăgirea fanilor, nu o vori înscrie anul acesta în selecţia naţională Eurovision. În 2015, Luminița a pierdut selecția naționale în favoarea trupei Voltaj.

Luminiţa a fugit în America, într-o vacanţă prelungită. Gurile rele spun că artista a decis să ia o mică pauză şi să se concentreze asupra vieții de familie.

 Luminiţa Anghel şi Silviu Dumitriade, de profesie inginer constructor, s-au căsătorit, în secret, pe o plajă din Mangalia, în primăvara anului 2012. Cei doi au un băieţel, Filip (4 ani), pe care Luminiţa l-a adus pe lume la 43 de ani. Solista mai are un fiu adoptat, pe David (18 ani), dar are grijă şi de Măriuca (8 ani), o fetiţă care o vreme a fost luată în plasament acasă la artistă. În ultimii ani, solista a fost copleşită de datorii şi de rate neplătite la creditul de 40.000 de euro, luat în 2008. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net