Diana Dumitrescu și Nick Rădoi au căutat iubirea în 2014. Şi au găsit-o în mai multe locuri!

simeon stalpnicul png
Diana Dumitrescu şi Nick Rădoi nu au linişte în dragosteFoto: arhivă personală

Anul 2014 a fost ”de tranziție” pentru unele dintre personajele lumii mondene românești. Au trăit povești de iubiri frumoase, dar s-au despărțit fără regrete și au trecut mai departe.

Neliniștita viață post-mariaj

Actrița Diana Dumitrescu încă își mai caută perechea după divorțul de producătorul Ducu Ion, petrecut în 2013. ”Regina telenovelelor românești” a schimbat un bărbat cu altul, toți mai tineri decât ea.

Actrița de 31 de ani și-a găsit alinarea în brațele lui Dan Rădulescu (28 de ani) după divorț, dar relația s-a terminat după opt luni.

image
Diana Dumitrescu îl săruta cu foc pe Victor Stancov vara trecută. Acum inima ei aparţine altcuiva

Gurile rele spun că blonda s-a amorezat și de Florin Ristei (26 de ani), cel care cânta în copilărie cânta ”Ea este Dana, colega mea”. Celebru, proaspăt laureat al show-ului ”X Factor” și posesor al premiului de 120.000 de euro, Ristei părea partida perfectă. A fost doar o flamă!

simeon stalpnicul png
Diana Dumitrescu şi Dan Rădulescu, seara în oraş, în februarie 2014

Vara trecută, un chip nou a apărut în viața ei. Un chip nou pentru toată lumea, întrucât era vorba de Victor Stancov, tot de 26 de ani, DJ originar din Constanța. Fotoreporterii Click! i-au surprins îmbrățișați pe stradă și sărutându-se la restaurant și totul părea că merge strună. Dar cât de înșelător e destinul!

florin ristei music club 0 jpeg
Florin Ristei - copilul-minune al muzicii a devenit un bărbat chipeş

Diana Dumitrescu și Victor Stancov s-au despărțit discret, după o vacanță a ei în America. ”Ne-am depărtat prea mult” a fost concluzia lor. Au rămas însă buni prieteni.

Povestea continuă: la începutul lunii decembrie, Diana avea din nou motive să zâmbească. A recunoscut pentru Click! că are un alt iubit, cu care va petrece Sărbătorile de iarnă: ”Am pe cineva. Nu sunt singură”.

Nick Rădoi, din floare-n floare

Milionarul Nick Rădoi (52 de ani) este una dintre cele mai interesante persoane a căror viață este devorată de public. Posesor al unei averi impresionante, românul plecat cu mulți ani în urmă să-și facă un rost în Statele Unite are la activ cuceriri greu de ignorat.

A fost logodit cu interpreta de muzică populară Alina Radi, dar inima lui nu era defel statornică.  A dat apă la moară rău-voitorilor atunci când la petrecerile sale veneau vedete precum Anamaria Ferentz, Anda Adam și Andreea Antonescu. Controversele l-au făcut să se despartă de Alina și să-și vadă de viață...

Până când la orizont a apărut Mădălina Apostol, o femeie de 28 de ani, mamă a doi copii, și care l-a vrăjit instantaneu. S-au cuplat la începutul verii, el a venit pentru ea în România și a tratat-o ca pe o prințesă. I-a cumpărat un apartament ”cu banii jos”, i-a organizat o fastuoasă petrecere aniversară și a dus-o într-o vacanță de vis în Mexic.

image
Oana Iordache şi Nick Rădoi, într-un resturant din Mexic

Când totul părea roz și se pregăteau de nuntă, vestea despărțirii a picat ca un trăsnet, la finalul lunii octombrie. Motivul invocat a fost distanța. ”Eu sunt mamă şi trebuie să-mi cresc copiii aici, să-i susţin, să-i iubesc… El are viaţa lui în America, cu obligaţii şi responsabilităţi”, a scris Mădălina Apostol pe Facebook.

În ultimele zile ale lunii decembrie, Click! a aruncat bomba: Nick Rădoi este îndrăgostit din nou! O jurnalistă blondă i-a picat cu tronc și pentru ea s-a întors în țară. Site-ul nostru a prezentat imagini în premieră cu omul de afaceri și cu Oana Iordache. Sărbătorile i-au prins împreună, iar perspectivele pentru 2015 sunt încurajatoare.

simeon stalpnicul png
Mădălina Apostol şi Nick Rădoi, pe Litoralul românesc
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
andreea mantea 2 JPG
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
Klaus Iohannis FOTO Presidency.ro
image
image
image
image
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg