Din nou probleme în cuplu? Ghenea se plânge de singurătate

Ultima actualizare:

    Se pare că  Matei Stratan și  Mădălina Ghenea trec iarăşi  prin momente  de tensiune
Se pare că Matei Stratan și Mădălina Ghenea trec iarăşi prin momente de tensiune

Nu este pentru prima dată când Mădălina Ghenea (29 de ani) lansează mesaje cu subînțeles pe rețelele sociale. A mai făcut-o în noiembrie 2017, atunci când relația ei cu omul de afaceri Matei Stratan a fost zdruncinată serios de neînțelegeri.

“Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, a scris Mădălina la vremea aceea, după care a șters mesajul. Cei doi s-au tot împăcat, s-au tot certat, așa că nimeni nu mai știe cu certitudine în ce ape se scaldă amorul lor. Iată că deunăzi superba actriță și-a pus fanii pe gânduri, după ce, în ultima vreme, s-a tot plâns de singurătate.

“Doar noi două”, a scris Mădălina pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care își adormea fetița. Dar asta nu e tot, căci diva a mai punctat cu un mesaj în engleză, care tradus ar suna cam așa: “Viața mea este precum o comedie romantică, numai că nu există romantism și sunt doar eu, râzând la propriile glume”. Fanii au încercat să-i ridice moralul și să-i spună că o femeie ca ea merită dragoste și atenție. Mădălina și Matei au împreună o fiică, născută în aprilie 2017, pe care au numit-o Charlotte. 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net